Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

David Cameron are un nou loc de muncă

12 oct. 2016,, 16:10   Externe
2306 0

Кэмерон устроился на новую работу
Foto: libertatea.ro

David Cameron, fostul premier al Marii Britanii care a demisionat în urma referendumului privind Brexit, are un nou loc de muncă, transmite Sky News.


Fostul lider britanic, în vîrstă de 50 de ani, s-a angajat la National Citizens Service Trust (NCS), fără să fie plătit.

NCS este un program britanic de dezvoltare personală şi socială, pe bază de voluntariat, adresat adolescenţilor cu vîrste cuprinse între 15 şi 17 ani din Anglia şi Irlanda de Nord

„Cînd mă uit înapoi la cei şase ani în care am fost premier, una dintre cele mai mari realizări ale mele este înfiinţarea National Citizen Service”, scrie Cameron în The Daily Telegraph.

„Sînt oprit adesea pe stradă de părinţi care îmi spun ce diferenţă a făcut NCS în viaţa copiilor lor şi primesc frecvent scrisori de la tineri cărora le-a plăcut foarte mult să ia parte” la program, afrmă el în acest material pe care l-a postat pe Facebook.

„De la proiecte-pilot pe care le-am început ca lider al opoziţiei şi pînă la programul ca atare pe care-l avem în prezent, peste 275.000 de persoane au participat la ceea ce a devenit mişcarea de tineret cu cea mai mare rată de creştere dintre cele de tipul ei din lume„, subliniază fostul premier.

Cameron urmează să devină preşedintele consiliului director al organizaţiei, care va superviza planuri în vederea unei extinderi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?