Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Suzuki la salonul auto din Paris 2016

12 oct. 2016,, 15:16   Ştiri Auto
2748 0

Фото: suzuki

În cadrul Salonului Auto din Paris compania Suzuki a prezentat în premieră europeană crossoverul compactIgnis, și a anunțat o nouă direcție îndezvoltarea tehnologiei tracțiunii integrale ALLGRIP.

Automobilul este dotat cu un motor de1,2 litri pe benzină DUALJET și sistemul hibrid SHVS («Automobilul Hibrid Inteligent Suzuki»), care utilizeazăun starter-generator intercalate.SHVS produce electricitate grație recuperării energiei cinetice de frânare – mai eficient ca generatoarele tradiționale. În construcția sistemului hibrid sunt utilizate baterii litiu-ioni.

Startul vânzărilor Suzuki Ignis în Europa este preconizat pentru ianuarie, 2017.

Suzuki SX4 înnoit


Suzuki SX4, expus la Paris, plasează noțiunile design, funcționalitate, caracteristici tehnice și economie a crossoverului la un nou nivel. Designerii Suzuki au modificat mult aspectul automobilului, partea din față mai «agresivă», au mărit dimensiunile roților. Noul Suzuki SX4 este mai rafinat, dar și mai brutal în același timp.

În Rusia automobilul va fi prezent opțional cu două motoare pe benzină: noul turbo de 1,4 litri BOOSTERJET sau cel de 1,6 litri atmosferic, echipat cu sistemul de sincronizare a supapelor VVT.

Noile categorii ALLGRIP

Pe parcursul multor ani compania Suzuki a dezvoltat tehnologiile tracțiunii integrale, oferind soluții optime ne doar pentru terenuri accidentate, dar și pentru a ajunge în cele mai greu accesibile locuri.

Acum Suzuki anunță asocierea numită ALLGRIP în toate elaborările sale în domeniul tracțiunii integrale, divizându-le în trei categorii:

ALLGRIP AUTO – sistemul tracțiunii integrale bazat pe cuplaj vâscos, permite să te simți sigur în călătoriile zilnice, în special pe drumurile lunecoase sau înzăpezite.

ALLGRIP SELECT – sistemul inteligent de tracțiune integrală, care permite selectarea celui mai potrivit regim în funcție de tipul drumului: auto, sport, snow șilock.

ALLGRIP PRO – sistemul tracțiunii integrale cu un potențial înalt off-road. Permite șoferului accesul în cele mai greu accesibile locuri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?