Vocea diasporei

Jasmin a venit să-l susțină pe Șor în instanța de judecată (FOTO)

Jasmin a venit să-l susțină pe Șor în instanța de judecată (FOTO)
Жасмин пришла поддержать Шора в суде (ФОТО)
Foto: argumentul.info

Interpreta Jasmin a venit la ședința Judecătoriei Buiucani din capitală.


Soția lui Ilan Șor a fost însoțită de președintele Federației de Tenis din Moldova, Marina Tauber, informează NOI.md.

Jasmin a fost văzută printre participanții la acțiunea de susținere a primarului de Orhei, care a fost organizată lîngă sediul Judecătoriei Buiucani, unde astăzi este examinat dosarul în fond în care figurează Ilan Șor.

În afară de soție, decizia instanței de judecată este așteptată de multiplii adepți ai suspectului, inclusiv candidatul la funcția de președinte din partea Partidului „Șor” Ina Popenco, fostul lider al Mișcării „Ravnopravie” Valeri Klimenko, președintele Federației de Tenis din Moldova, Marina Tauber și alții.Magistrații urmează să examineze două cereri depuse de avocații lui Șor. În prima cerere apărarea solicită schimbarea măsurei de reprimare în privința lui Șor pe motiv că acesta a fost aprobat pe 4 octombrie de către CEC în calitate de persoană de încredere a candidatului Mișcării „Ravnopravie” la alegerile prezidențiale Ina Popenco (pe 3 octombrie formațiunea a fost redenumiră în Partidul lui Șor – nota red.). În a doua cerere avocații solicită efectuarea unei expertize detaliate a materialelor dosarului în care figurează Ilan Șor.

Ilan Șor a fost reținut pe 22 iunie după ce a fost interogat la Centru Național Anticorupție. Primarul de Orhei este acuzat de escrocherie în proporții deosebit de mari și spălare de bani.

Pe 24 iunie Judecătoria Buiucani a satisfăcut solicitarea procurorilor privind arestarea preliminară a lui Șor pe 30 de zile. Apărarea a contestat decizia la Curtea de Apel.

Ilan Șor a fost transferat în arest la domiciliu pe 5 august, iar pe 18 august termenul de arest la domiciliu a fost prelungit. Curtea de Apel a respins pe 25 august recursul avocaților lui Șor privind schimbarea măsurei de reprimare. Pe 19 septembrie Judecătoria Buiucani a prelungit cu 30 de zile mandatul de arest la domiciliu a primarului de Orhei.


Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu3 comentari

alexadru 11 oct. 2016,, 15:43

Hoţi,toţi mâgarii ne furâ şi se mâ-i gasesc nişte umbre de oameni plâtiţi,care îi ţin parte.Dar Jasmin trebue premblatâ nu prin restauranile moldovei dar prin satele ei.

Виктор 11 oct. 2016,, 14:06

Шора надо посадить в тюрьму..., и на долго..., и чтоб провел все это время в комнате с одинаковыми условиями со всеми зэками..., тогда он почувствует настоящий кайф жизни...!!!

виктор 11 oct. 2016,, 13:23

Попенко это проект Шора для смены режима ареста как его только отпустят из под ареста он сразу смоется в Израиль а там за экномические преступления не выдают

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

Întrebarea zilei Toate

load
PRIVESC EU
privesceu