X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Moldova Business Week" se va desfăşura de două ori pe an

8 oct. 2016,, 11:00   Business
7439 2
Moldova business week будет проводиться с 2017 года два раза в год
Foto: facebook.com

Începînd cu anul 2017, "Moldova Business Week" se va desfăşura de două ori pe an.


Despre aceasta a anunţat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă cu ocazia încheierii MBW 2016, viceministrul Economiei, Vitalie Iurcu.

El a spus că la forum au participat peste 1,5 mii de agenţi economici, reprezentanţi ai sectorului public şi privat din 13 ţări.

"În ultimele câteva zile am reuşit să discutăm cu oamenii de afaceri principalele probleme ale mediului de afaceri din Moldova. Guvernul a prezentat un raport despre măsurile întreprinse pentru îmbunătăţirea situaţiei, precum şi şi-a împărtăşit planurile de viitor", a spus viceministrul.

Potrivit lui, pe 15 octombrie, în subzona Străşeni a Zonei Economice Libere Bălţi, o companie italiană va lansa producţia de cablaj electric cu o investiţie de 20 mil. euro.

Directorul Organizaţiei de Atragere a Investiţiilor şi Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO), Vitalie Zaharia, susţine că "Moldova Business Week 2016" a trezit interes enorm din partea investitorilor străini, a companiilor străine şi celor autohtone, fapt confirmat de numărul mare de participanţi, de semnarea mai multor acorduri de parteneriat".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?