X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Expoziția „Fabricat în Moldova” se va desfășura la Iași

7 oct. 2016,, 11:00   Business
3916 3
Когда выставка "Сделано в Молдове" пройдет в Яссах?
Foto: bloknot-moldova.md

Camera de Comerț și Industrie a Moldovei (CCI) a invitat companiile autohtone să participe activ la prima Expoziție „Fabricat în Moldova”, care se va desfășura la Iași în perioada 25-27 noiembrie, informează NOI.md.


Potrivit CCI, evenimentul va fi organizat de Camera de Comerț și Industrie a Moldovei în parteneriat cu Camera Bilaterală de Comerț și Industrie Moldova – România, Organizația pentru atragerea investițiilor și promovarea exportului moldovenesc (MIEPO) și Primăria Iași. Expoziția va avea loc în incinta centrului comercial „Palas Mall”.

Se preconizează că expoziția va fi vizitată de peste 65 de mii de persoane. Companiile din Moldova sînt invitate să participe cu scopul de a extinde exportul moldovenesc în România și promovarea imaginei țării noastre.

La expoziție sînt invitați să participe agenții economici din diferite domenii de activitate, indiferent de regiunea țării. Evenimentul va cuprinde o sesiune de întîlniri bilaterale, dar și o conferință la care vor fi abordate tematici de mare interes atît pentru consumatori, cît și pentru producdtori.

Cererile de participare la Expoziția „Fabricat în Moldova” de la Iași pot fi depuse pînă pe 20 octombrie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?