X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Selecţionata de fotbal a Moldovei a cedat Serbiei (FOTO, VIDEO)

7 oct. 2016,, 08:15   Sport
7661 3
Сборная Молдовы по футболу уступила Сербии (ФОТО, ВИДЕО)
Foto: twitter.com

Selecţionata de fotbal a Moldovei a fost învinsă de Serbia în meciul de acasă.


Partida, care a avut loc seara tîrziu pe 6 octombrie, pe stadionul „Zimbru” din Chişinău, s-a finalizat cu înfrîngerea selecţionatei Moldovei cu scorul de 0:5, informează NOI.md.

Meciul cu selecţionata Serbiei a fost prima înfrîngere de acasă pentru selecţionata Moldovei în etapa de calificare a Campionatului Mondial (CM) de Fotbal 2018. Pînă la începutul lui, casele de pariuri calificau victoria Serbiei drept cel mai probabil rezultat al meciului. Cu tot începutul agresiv al gazdelor, selecţionata Serbiei a marcat în poarta lui Ilie Cebanu deja în minutul 19. Dušan Tadić a dat buznaîn careul de pedeapsă al selecţionatei Moldovei şi i-a dat o pasă lui Filip Kostic, care a şi marcat în poartă.

Dušan Tadić a fost cel mai cel mai productiv jucător al meciului. În minutul 37 el din nou a pasat balonul colegului, care a marcat al doilea gol în poarta selecţionatei Moldovei. De data aceasta pasa a revenit apărătorului clubului englez "Chelsea", Branislav Ivanovic, care, cu un şut cu capul, a finalizat cornerul. În repriza a doua Tadić personal a făcut scorul final de 3:0, şutîndu-l direct pe portarul selecţionatei noastre, Ilie Cebanu.



Meciul a fost arbitrat de o brigadă de specialişti din Belarus, în frunte cu Alexei Kulibakov. El a atribuit trei cartonaşe galbene, două dintre care le-au primit jucătorii selecţionatei Moldovei Andrei Cojocari şi Vadim Bolohan. Din componenţa grupării sîrbe cartonașe galbene au primit Aleksandr Kolarov, Jagos Vukovic şi Stefan Mitrovic.

Înfrîngerea selecţionatei naţionale a Moldovei a fost a doua consecutivă în etapa de calificare a CM de fotbal 2018. În primul meci, care a avut loc pe 5 septembrie la Cardiff, echipa lui Igor Dobrovolschi a cedat în faţa selecţionatei Ţării Galilor cu scorul de 0:4.

Selecţionata Moldovei evoluează în grupa “D” cu echipele Ţării Galilor, Austriei, Irlandei, Serbiei şi Georgiei. Adversarii Moldovei din grupă şi-au susţinut deja meciurile. Austria a jucat la egalitate cu Ţara Galilor cu scorul de 2:2. Irlanda a dispus de Georgia cu scorul minimal de 1:0.

După două turnee patru echipe au acumulat concomitent un număr de puncte egal. Selecţionatele Ţării Galilor, Austriei, Irlandei şi Serbiei au cîte patru puncte, dar cei din Ţara Galilor au cel mai bun golaveraj. Echipele Moldovei şi Georgiei nu au acumulat niciun punct.

Duminică, 9 octombrie, selecţionata Moldovei se va întîlni cu fotbaliştii din Irlanda. Meciul va avea loc la Chişinău, pe stadionul „Zimbru”. În aceeaşi zi Ţara Galilor va găzdui selecţionata Georgiei, iar sîrbii vor juca cu austrieni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?