X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Germania ar putea impune noi sancțiuni împotriva Rusiei, din cauza Siriei

6 oct. 2016,, 20:00   Externe
3893 3
Германия собирается ввести новые антироссийские санкции из-за Сирии
Foto: lenta.ru

Germania ar putea propune introducerea unor noi sancțiuni împotriva Rusiei de către Uniunea Europeană ca răspuns la acțiunile Moscovei din Siria, scrie „The Wall Street Journal” cu referire la surse informate.


Potrivit sursei citate, Guvernul Angelei Merkel examinează modalitățile de a impune Rusia să-și schimbe politica în Siria, unde avioanele militare ruse ajută forțele guvernamentale să atace raioanele din Aleppo, aflate sub controlul rebelilor. Potrivit liderilor occidentali, această situație provoacă o criză umanitară serioasă. În afară de aceasta, oficiali din Germania și SUA au indicat asupra faptului că Rusia admite bombardarea spitalelor și altor obiecte civile din Aleppo. Rusia neagă aceste acuzații.

În calitate de instrument de presiune asupra Moscovei, Guvernul Germaniei examinează posibilitatea introducerii unor noi sancțiuni de către UE împotrica Federației Ruse. Examinarea acestei probleme de către autoritățile germane se află la o etapă inițială și deocamdată nu este clar cît de dispuși sînt să susțină această inițiativă partenerii lui Merkel de coaliție. Este vorba de social-democrați, din care face parte ministrul Afacerilor Externe, Frank-Walter Steinmeier.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?