Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Un milionar a aflat, din întîmplare, că s-a căsătorit cu propria nepoată

6 oct. 2016,, 00:00   Externe
6621 1

Пожилой миллионер случайно женился на внучке
Foto: libertatea.ro

Scenariu desprins parcă din filme în Miami, Florida.


Un milionar de 68 de ani a suferit un adevărat șoc cînd a descoperit că proaspăta lui soție, în vîrstă de doar 24 de ani, este nepoata lui biologică.

Însurățeii au făcut marea descoperire abia după trei luni de la căsătorie cînd au dat accidental peste un album cu poze de familie al bărbatului. În timp ce se se uitau pe fotografii, ei și-au dat seama că fiul biologic al bărbatului este și tatăl tinerei.

Cu toate acestea, cei doi au decis să nu divorțeze și să se bucure mai departe de căsnicia lor. Pensionarul, care nu a vrut să-și facă public numele, susține că în urmă cu mai mulți ani prima lui soție l-a părăsit și a luat cu ea și copiii lor, iar de atunci el nu a reușit să dea de urma ei sau a copiilor.

Americanul, care a devenit multi-milionar după ce a cîștigat la loto, a declarat că „are deja două mariaje eșuate și este hotărît să nu ajungă și la al treilea divorț”. Deși pe tânîră o apucase disperarea cînd a aflat acest detaliu, acum aceasta spune că relația lor este „atît de puternică, încît nici măcar un astfel de lucru nu poate să îi facă să renunțe unul la celălalt”.

S-au cunoscut pe internet


Cei doi au povestit pentru Fox News, că s-au cunoscut, anul trecut, pe un site pentru relații matrimoniale, pe care bărbatul a început să intre pentru că se simțea singur în casa lui uriașă din Miami, după cel de al doilea divorț. Acesta povestește că a găsit multe tinere atractive, însă cel al soției lui l-a atras în mod deosebit.

„Am simțit un fel de deja vu cînd am văzut-o, însă atunci nu am putut să-mi explic de ce mi se pare așa familiară”, a mai spus acesta. Tînăra i-a povestit că este din Jacksonville și că lucrează ca dansatoare exotică pentru a-și întreține copilul pe care l-a făcut la o vîrstă fragedă și că nu are o relație prea bună cu părinții ei, care au dat-o afară din casă. Astfel, cei doi au început să se întîlnească, iar în noaptea de Revelion a cerut-o de soție.

Trei luni mai târziu s-au căsătorit și spun că nu au nici un gînd să se despartă. Și asta, în condițiile în care, potrivit legislației din Florida, oricine „se căsătorește sau face sex cu o persoană înrudită de sînge cu bună știință, se face vinovat de incest”, cei doi riscînd să ajungă la închisoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?