Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Skoda Monte Carlo: Moștenitorul câștigătorului faimosului raliu deja la Chișinău

4 oct. 2016,, 15:03   Ştiri Auto
3268 0
Фото: Skoda
Exact cu 80 de ani în urmă a avut loc debutul legendarului automobil: la data de 1 octombrie a anului 1936, ŠKODA Popular Sport Monte Carlo a fost prezentată în salonul internațional auto de la Paris.Astăzi, acesta nu reprezintă doar mult râvnitul trofeu al colecționarilor, dar și strămoșul unei serii întregi de mașini sport compacte. Există posibilitatea deja de ați procura un automobil personal Monte Carlo și la Chișinău.
Pentru început, să oferim răspunsul la întrebarea de natură legală — ce legătură are marca cehă cu capitala europeană a cazinourilor? Totul e foarte simplu. Mulți ani la rând Skoda a participat la faimosul raliu din Monte Carlo. În anul 1936 echipa cehăa reușit să obțină un rezultat record— locul 2 din clasa sa! Seria limitată de mașini sport Skoda Popular Sport Monte Carlo a devenit imnul acestei victorii glorioase și s-a răspândit printre admiratorii înstăriți ai brandului și garajurilor regale.
Skoda Popular Sport Monte Carlo — reprezintă unul din cele mai solicitate și mai rare mașini precum și izvorul de inspirație al mărcii cehe. Astăzi, după 80 de ani, ”descendentul” acesteia deja este gata să cutreiere întinderile din Moldova.
Noua Skoda Rapid Spaceback Monte Carlo a moștenit de la predecesorul său caracterul sportiv, dinamismul și, desigur design-ul inconfundabil. Elementele principale ale automobilului Skoda Monte Carlo 2016 — sunt grila radiatorului, oglinzile laterale, difuzorul și barele de protecție de culoare neagră,geamurile fumurii ale ușilor din spateși luminile anticeață negre. Este imposibil să rămâi neobservat în mulțime. Numerită, oare de încercat?
Interiorul noii Skoda Rapid, de asemenea, îl teleportează pe șofer pe traseul faimoaselor ralii: scaunele sport tapitate cu un design unic, panoul de comandă din față îmbrăcat cu autocolant imitație carbon, tabloul de bord sport și volanul de piele i se potrivesc de minune. Țineți-vă bine! Mai mult de atât, pentru că noua Skoda este dotată cu un agregat puternic de 1,6 MPI la 110 cai putere. Vă garantăm— că vă veți distra pe măsură. Legendele continuă să învingă chiar și peste 80 de ani.
Pentru a afla mai multe detalii și pentru a studia mai amănunțit noul liftback Skoda Rapid Spaceback Monte Carlo vă invităm să vizitați salonul auto al mărciila Chișinău pe adresa:Calea Orheiului, 111/6.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?