Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Premierele RENAULT și noul șir de modele la Salonul Auto din Paris, 2016

3 oct. 2016,, 12:20   Ştiri Auto
2865 1
Фото: noi.md
La Salonul Auto Internațional din Paris Președintele și Directorul general al Grupului Renault Carlos Ghosn a prezentat noul Renault ZOE, care va fi oferit cu acumulator Z.E. 40, ce asigură un parcurs de 400 km în ciclul NEDC (echivalent cu300 km parcurs real în condiții urbane și suburbane) cu o singură încărcare. ZOE deja este cel mai comercializat electromobil în Europa, iar cu parcursul majorat el depășește orice electromobil disponibil la moment.
«În luna aceasta Renault a comercializat cel de-al 100 000-lea electromobil, și acum ZOE poate parcurge cca 400 km fără o reîncărcare. Noi continuăm munca în direcțiile pe care clienții Renault își doresc cele mai multe inovații. Primo – dorim să ușurăm alegerea electromobilului pentru cumpărătorii potențiali de ZOE, oferindu-le noi servicii de rețea, pentru un grad de confort mai înalt în timpul călătoriei », — a spus Președintele și Directorul general al Grupului Renault Carlos Ghosn.
Prezentarea s-a produs pe fondalul șirului nou de modele Renault, prezentată la Salonul din Paris în întregime. Astfel a avut loc premiera europeană KOLEOS INITIALE PARIS, modelul-senior al șirului de crossovere Renault, care încheie înnoirea globală a șirului de modele al brandului din ultimii patru ani: compania a reînnoit în acest timp 15 modele și a prezentat 11automobile total noi.
Compania a înregistrat rezultate financiare - record în ultimul an, grație extinderii șirului de produse, investițiilor, sinergiilor Alianței Renault-Nissan , dar și ieșirii pe noi piețe .
Laurens van den Acker, Vicepreședinte-senior al Grupului Renault a prezentat noul concept-car Renault, TREZOR, care marchează noua viziune de design a viitoarelor modele Renault și stabilește direcțiile ulterioare de investire în tehnologii.
ZOE: un nou nivel al electromobilelor accesibile
Renault, pionier și lider european în vânzări de electromobile, începe o nouă etapă a programului său de inovații și dezvoltare a strategiei emanațiilor zero Zero Emission[1].
Renault ZOE, dotat cu acumulatorul Z.E. 40, oferă azi un parcurs de 400 km (în ciclul NEDC), dublu fașă de momentul apariției pe piață, și este nr.1 printre electromobilele accesibile în masă.
Plus la majorarea substanțială a parcursului, proprietarii de ZOE beneficiază de un șir de servicii de rețea și utilaj nou :
Servicii de rețea noi
· Z.E. Trip: cu sistemul de navigare R-LINK stabilește locul de amplasare al tuturor stațiilor de reîncărcare din Europa;
· Z.E. Pass: permite utilizarea majorității stațiilor de reîncărcare, indifferent de operator, și propune un sistem simplu de achitare cu ajutorul smartphonului (în Europa)
· Aplicația Z.E. pentru smartphon : navigare detaliată (accesibilă din a. 2017).
Completarea: mai multe variante și opțiuni
· Seria limitată ZOE Edition One (în Franța) sau completarea Bose pe alte piețe europene (tapițerie din piele premium, sistemul audio Bose®, culoarea exclusivă a caroseriei);
· Noi opțiuni pentru alte completări (plus două culori ale caroseriei, noi elemente de interior pentru versiunile Zen, oglinzi exterioare pliante cu acționare electric, jante noi și o completare nouă pentru versiunea Intens).
ZOE cu acumulatorul nou Z.E. 40 este produs la uzinaRenault din Flaine (Franța).
Noul Renault KOLEOS INITIALE PARIS — modelul-senior al șirului Renault
Astăzi la Salonul din Paris a debutat noul Renault KOLEOS în versiunea INITIALE PARIS. Noul KOLEOS — un veritabil crossover pe segmentul D cu un design evident mușchiulos, tracțiune integrală , manevrabilitate excelentă grație gărzii de sol de 210 mm, un salon spațios, rafinat și comod cu cinci locuri și multiple opțiuni, cum ar fi tableta multimedia R-LINK 2. Versiunea KOLEOS INITIALE PARIS acumulează tot ce are mai bun Renault în materie de confort și design cu elemente exterioare ce caracterizează stilul INITIALE PARIS. Renault KOLEOS INITIALE PARIS va apare pe piața Europei în a.2017.
Concept-carul, care întruchipează designul francez
TREZOR anunță începutul unui nou ciclu de elaborări, consacrate studierii noilor soluții de design original și tehnologii Renault pentru modelele de viitor.
Noul concept-car Renault reprezintă un nou punct de referință în dezvoltarea designului Renault. El anticipează caracterul și baza tehnologică a viitoarelor modele și întruchipează atitudinea Renault față de mișcare și senzualitatea asociată cu automobilele brandului. În design predomină culoarea roșie, iar în interior accentul este pus pe materialele de calitate, inclusiv lemnul și pielea. Locul șoferului indică un design mai rafinat în saloanele modelelor ulterioare. În rezultat, noul concept-car este o îmbinare unică a excelenței tehnologice cu atitudinea franceză față de stil.
Automobilul face călătoriile ușoare și plăcute, iar opțiuni ca displayde rezoluție ultra-înaltă, sistemul de depistare a smartphon-ului, servicii de comunicare, interfețele personalizatepe ecranele cu senzori.
TRESOR oferă trei regimuri de șofat: neutru, sportiv și autonom. Regimul autonom poate fi activat prin meniul MULTI-SENSE.
Total electric,GT-conceptul TREZOR — este întruchiparea experienței echipei Renault e.dams, dublu deținător al cupei Formula-E, unde accentul de bază este pus pe performanța de conducere, inclusiv accelerarea până la 100 km/hîn mai puțin de 4 secunde.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?