Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

(UPDATE) Reţineri de proporţii la vamă - au fost arestate 28 de persoane

30 sep. 2016,, 16:22   Societate
6033 2
Foto: noi.md

Percheziţii la două vămi din ţară. Ofiţerii CNA au descins la birourile vamale Tudora şi Palanca şi la domiciliile mai multor angajaţi, în cadrul cărora au fost reținuți 28 vameși, transmite NOI.md


UPDATE 16:22 Pînă la această oră, 28 de angajaţi vamali au fost reţinuţi în urma descinderilor procurorilor anticorupţie şi CNA.
Operaţiunea continuă.


UPDATE 14.05. Reprezentanţii Centrului Naţional Anricorupţie (CNA) au comunicat că la moment au fost reţinuţi 20 de colaboratori ai Serviciului Vamal. Ei sînt figuranţi în dosare de corupere pasivă.

În același timp, Serviciul Vamal îți exprimă regretul pentru extinderea timpului de așteptare în cele două puncte de trecere a frontierei.

“Depunem toate eforturile pentru ca în termenul cel mai scurt să fie fluidizată traversarea vămilor Palanca și Tudora. În acest sens, am dispus să fie adus personal suplimentar din alte ture și, dacă va fi nevoie, vom aduce personal și din alte subdiviziuni”, susține sursa citată.

În ceea ce privește investigația inițiată de organele de anchetă, Serviciul Vamal, se abținem de la comentarii pînă ce operațiunile de astăzi vor fi integral finalizate și vom avea declarații oficiale din partea anchetatorilor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?