Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Triller la Glasgow, evoluția lui Gaţcan la „Rostov” şi alte impresii de la LC

29 sep. 2016,, 11:15   Sport
2532 0
Триллер в Глазго, Гацкан в «Ростове» и другие впечатления от ЛЧ
Foto: fc-rostov.ru

„Atletico” Madrid a dispus cu scor minimal de „Bayern” şi a egalat scorul în întîlnirile personale cu germanii.


„Barcelona” a dispus de „Borussia” Monchengladbach cu scorul de 2:1, după ce a fost condusă de echipa germană. Conaţionalul nostru Alexandru Gaţcan a evoluat toate cele 90 de minute în meciul în care „Rostov” a jucat la egalitate cu clubul olandez „PSV”, scor 2:2. Acestea sînt rezultatele unor meciuri din etapa a doua a Ligii Campionilor (LC) la fotbal, care au avut loc ieri, 28 septembrie, comunică NOI.md.

Meciul zilei s-a jucat la Madrid, unde „Atletico” a înfruntat „Bayern”. În plus, germanii au venit cu dispoziţia de a se revanşa pentru înfrîngerea din semifinala Ligii Campionilor a sezonului trecut. Bavarezii au luat sub control total balonul şi la acest indice au devansat considerabil „Atletico” în prima repriză. „Saltelele” însă (porecla jucătorilor din „Atletico” pentru dungile de pe uniforme – n.red.) i-au depăşit pe adversari dipă numărul de şuturi, unul dintre care s-a soldat cu gol. În minutul 35 s-a remarcat Yannick Ferreira Carrasco, lovitura căruia n-a putut fi parată de portarul german Manuel Neuer.

Spaniolii puteau să majoreze avantajul în minutul 84, după ce arbitrul polonez Szymon Marciniak a dictat un penalti în poarta oaspeţilor. Jucătorul selecţionatei Franţei Antoine Griezmann a şutat direct în bară. Revanşa celor de la „Bayern” a fost amînată minimum, pînă la 6 decembrie, cînd ambele echipe se vor întîlni la Munchen. Rezultatul de ieri i-a permis clubului „Atletico” să egaleze scorul în istoria întîlnirilor personale în cadrul Cupei Campionilor şi Ligii Campionilor, unde echipele s-au întîlnit de cinci ori. Una din dispute s-a încheiat la egalitate (în primul meci final al Cupei Campionilor din anul 1974 – n.red.).

În celălat meci al grupei „D” FC „Rostov” acasă a jucat la egalitate cu „PSV” Eindhoven. Conaţionalul nostru Alexandru Gaţcan a jucat toate cele 90 de minute ale meciului. Jucătorii din Rostov au condus de două ori prin golurile marcate de Dmitri Poloza, dar olandezii au restabilit de fiecare dată egalitatea. Liderul grupei după două meciuri este „Atletico”, care va juca cu „Rostov” pe 19 octombrie şi 1 noiembrie.

În grupa „A” „Arsenal” a dispus de „Basel” cu scorul de 2:0. Theo Walkott a înscris o dublă. În celălat meci al grupei „Pari Saint-Germain” a repurtat o victorie volitivă în meciul cu „Ludogorets” cu scorul de 3:1. „Arsenal” şi „PSG” împart primul loc în grupă. În grupa „B” „Napoli” s-a detașat considerabil de adversary. Italienii au dispus de „Benfica” cu scorul de 4:2, iar „Beşiktaş” a obținut doar un punct în meciul cu „Dinamo” Kiev. După două etape napolitanii au 6 puncte, „Beşiktaş” ocupă locul doi cu două puncte.

În grupa „C” „Celtic” Scoţia şi „Manchester City” au oferit la Glasgow un adevărat triller. De trei ori celţii au condus, dar golurile lui Fernandinho, Sterling şi Nolito le-au permis mancunianilor să plece din Scoţia cu un punct. În alt meci din această grupă „Barcelona” în deplasare la Monchengladbach a dispus de echipa locală „Borussia”, după ce a fost condusă de germani. La golul lui Thorgan Hazard catalanii au replicat cu reușitele lui Turan şi Pique. „Barcelona” cu şase puncte este liderul grupei, „Manchester City” rămîne în urmă cu două puncte.

Meciurile etapei a treia a Ligii Campionilor se vor desfăşura pe terenurile Europei pe 18 şi 19 octombrie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?