Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Noul V90 Cross Country demonstrează caracterul aventurier al automobilelor Volvo

29 sep. 2016,, 10:44   Ştiri Auto
3130 0
Фото: Volvo
Producătorul automobilelor de lux Volvo Cars prezintă multașteptatul SUV V90 Cross Country, care va complete șirul reînnoit al seriei 90 Volvo.

De la apariția pe piață a primului model Cross Country s-au scurs circa20 лет. De pe atunci brandulVolvo este asociat cu automobilele puternice, dotate cu toate calitățile unui SUV și pregătite să parcurgă orice drum în orice condiții climaterice. Concernul în permanență completează șirulCross Country cu modele noi.

Automobilele Volvo din șirul Cross Country joacă un rol tot mai important în portofoliul de produse al producătorului suedez. Asta pentru că cumpărătorii automobilelor de clasa premium duc un mod de viață activ , care tot mai des îi fac să treacă de pe magistralele perfect asfaltate pe terenurile accidentate.

«V90 Cross Country a îmbinat designul elegant V90 și s-a transformat într-un SUV, ce garantează securitatea, confortul și caracteristicile excelente în combinație cu caracterul de aventură al noii mașini», - spune Håkan Samuelsson, președinte și director general Volvo Car Group.

Iernile în Suedia sunt dintre cele mai aspre de pe planeta noastră, iar peste 77% din teritoriul țării îl ocupă pădurile și lacurile. Iată de ce Suedia reprezintă un poligon natural pentru elaborarea automobilelor, apte spre a fi exploatate în condițiile cele mai extreme în scopul testării gradului lor de siguranță. Experiența acumulată pe parcursul multor ani de testări este cea mai importantă parte a moștenirii Volvo Cars, reflectate în șirul Cross Country.
«Automobilele noastre s-au afirmat grație nivelului înalt de securitate, fiabilitate și durabilitate. Tracțiunea integrală, garda de sol mărită și șasiul optimizat pentru confort și bună manevrabilitate în orice condiții rutiere – aceste calități i-au permis noului V90 Cross Country să valorifice pe deplin posibilitățile multifuncționalului V90 și să devină un SUV veritabil», - este convins Peter Mertens, vicepreședinte-senior în cercetări și elaborări Volvo Cars.

V90 Cross Country este construit pe platforma SPA, elaborată la Volvo Cars. Automobilul a trecut multiple testări ale căror rezultate garantează , că el se va isprăvi cu brio în orice situații extreme , care pot apărea în calea lui.

V90 Cross Country este gata pentru orice condiții, căci a suportat testări și încercări extinse – de la poligoanele secrete din nordul Suediei, unde temperatura aerului cu regularitate cade sub -40 grade, până la pustiurile fierbinți din centrul Arizonei, Volvo Cars își testează produsele în condițiile unor temperaturi maxime.

Designul caroseriei îl evidențiază din mulțimea de automobile pe orice drum, în spatele aspectului mușchiulos se ascunde un salon excelent, ce oferă un nivel de lux greu de întâlnit la alți reprezentanți ai segmentului dat. V90 Cross Country le oferă proprietarilor soluții avansate de conectare și sisteme de divertisment, prezentate anterior în noul S90, inclusiv inegalabilul sistem audio Bowers&Wilkins.

Exteriorul V90 Cross Country îmbină organic mai multe trăsături de caracter ale acestui automobil : putere, agilitate, curaj și eleganță.

«Elaborarea modelelor Volvo Cross Country nu este un exercițiu dintr-o ordinară aventură a designerilor, este o muncă cinstită asupra capacităților automobilului. Volvo V90 Cross Country este interesant prin combinația exteriorului puternic și viril cu salonul scandinav rafinat . El continuă tradițiile familiei Volvo Cross Country, oferind o viziune nouă: punerea în aplicare a capacităților unice de off-road într-o caroserie elegantă și rafinată », - spune Thomas Ingenlath, vicepreședinte-senior Volvo Cars în probleme de design .

Noul V90 Cross Country aduce pe segmentul deja afirmat un nivel de confort absolut nou. Compania preconizează să înceapă producerea modelului în toamnă, la uzina Volvo Cars din or.Torșland, Suedia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?