Plahotniuc despre acuzațiile lui Platon, relația cu Șor și legăturile lui Gofman

Plahotniuc despre acuzațiile lui Platon, relația cu Șor și legăturile lui Gofman
Foto: unimedia.info

„Veaceslav Platon și toată gruparea lui mă atacă cu scopul de a mă intimida”, a declarat prim-vicepreședintele PD, Vlad Plahotniuc, într-un interviu pentru tribuna.md, citat de NOI.md.

Politicianul a calificat drept fabule acuzațiile omului de afaceri precum că arestarea lui a fost făcută la comanda sa.

„Cu Platon situaţia e complicată şi îngrijorarea faţă de cazul lui este foarte mare din partea celor care au coparticipat la toate ilegalităţile lui. Căci este deja evident că Platon nu administra banii lui, nu avea el aşa bani, el era doar omul cu schemele de spălare de bani, era cel care plasa banii şi finanţa diferite acţiuni ilegale. El şi toată gruparea lui mă atacă pe mine în speranţa că mă vor intimida şi eu voi face totul ca să-l ajut, iar ei în schimb nu mă vor mai acuza. Eu, desigur nu voi ceda acestor presiuni psihologice”, a precizat Plahotniuc.

Întrebat dacă Ilan Șor este omul său și dacă este folosit, așa cum declară mai mulți lideri de opinie, democratul a precizat că în realitate este folosit de altcineva. „Șor, ca şi toţi ceilalţi implicaţi, trebuie să răspundă pentru ce a făcut. Şi în acest caz numele meu e invocat de către cei care au făcut afaceri cu el, l-au folosit, iar acum s-au supărat că a dat depoziţii pe ei şi îl etichetează precum că este omul meu ca să-l discrediteze şi să scape ei de răspundere”, a comentat Plahotniuc.

Totodată, omul de afaceri a menționat că fostul angajat al CNA Mihail Gofman are la rîndul său legături cu Veaceslav Platon și gruparea acestuia. „El (Gofman) a fost omul cheie în toate marile spălări de bani care s-au făcut în Moldova. A fugit în SUA şi a încercat să facă pe disidentul ca să se victimizeze și să ascundă implicarea lui în spălarea a 20 de miliarde de dolari, dar cred că deja s-a lămurit toată lumea ce e cu el și al cui este”, a menționat Vlad Plahotniuc.


Comentarii Adăugați un comentariu18 comentari

Татьяна 27 sep. 2016,, 17:57

Все воры!!Один Плахотнюк-кукловод белый,пушистый и непорочный!!!И ведь выйдет сухим из воды при таком продажном правосудии!!

евроскептик 27 sep. 2016,, 18:38

Как-то посмотрел репортаж в новостях об этом товарище.Оказывается он места себе не находит,ночами не спит,только и думает,как бы улучшить жизнь граждан.Во как задёргались перед выборами!

Сухов 27 sep. 2016,, 19:33

Как закончив политех и за период 40 лет честно заработать 2 мелиарда у.е. и не сесть но конкурентов пересажать .

Răufăcătorul se teme de lege 27 sep. 2016,, 19:48

Omul nedrept se teme de toţi
Si hoţul de hoţ se teme.
Doamne! scapă-ne de hoţi,
De corupţi şi... "patrioţi".

Nimi 27 sep. 2016,, 20:22

Gofman e vecin cu barsetca .... Cred ca sa-u sfadit ceva , de aici si dezvaluirile socante din sua...

русский 27 sep. 2016,, 21:13

ладно.все понятно..нажил все непосильным трудом. ничего не крал.никого не подкупал. белый и пуистый.я сно претензий нет..тебя все равно хрен тронешь-купишь суды вместе со зданиями

afgan 27 sep. 2016,, 21:45

Altii numai au furat,dar cineva face ceva? hotii la puscarie,dar cospodarii sa ridice tara.

Aristotel 27 sep. 2016,, 22:37

Плахотнюк далеко не ангел, за его душой много черных делишек, однако смею заметить что Платона он явно не боится, значит тот не владеет каким-то особенным компроматом.

против всех 27 sep. 2016,, 22:52

ой глянь у плахи голос прорезался к чему бы это

Godzilla 28 sep. 2016,, 01:16
Deleted
captcha

Întrebarea zilei Toate

load

PRIVESC EU

privesceu