X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Prezentarea în premieră a automobilului ŠKODA Kodiaq pentru publicul larg va avea loc la Salonul internaţional auto de la Paris ©

27 sep. 2016,, 11:35   Ştiri Auto
3280 0
Фото: Skoda
La Salonul internaţional auto de la Paris în perioada de la 1 la 16 octombrie în atenţia publicului larg va fi adus noul ŠKODA Kodiaq.
La Salonul internaţional auto de la Paris în perioada de la 1 la 16 octombrie în atenţia publicului larg pentru prima dată va fi adus noul ŠKODA Kodiaq. Modelul cu lungimea caroseriei de 4,7 m şi cu cel mai încăpător portbagaj din clasa lui, accesibil pentru comandare în versiunea 7 locuri, a devenit primul cel mai mare SUV de la producătorul auto ceh.
Noul model ŠKODA va fi lansat în vânzare în Europa în luna februarie a anului 2017. Kodiaq posedă cele mai bune caracteristici proprii automobilelor ŠKODA: design expresiv, mult spaţiu şi tehnologii intelectuale şi inovaţionale practice, accesibile pentru automobile dintr-o clasă mai superioară.
Odată cu apariţia lui ŠKODA Kodiaq, brandul ceh îşi lărgeşte linia până la şapte modele şi peste 40 de versiuni de automobile. Totodată, noul ŠKODA Kodiaq marchează începutul unei campanii globale a brandului în segmentul SUV. În cadrul strategiei 2025 producătorul va continua să-şi consolideze poziţiile pe acest segment important, cu o evoluţie dinamică: deja în anii apropiaţi ŠKODA planifică să prezinte noi automobile. Astfel, marca cehă va face ca seria sa de modele să devină mai atractivă şi să obţină posibilitatea de a atrage atenţia unor noi grupuri de consumatori. ŠKODA Kodiaq va deveni spărgătorul de gheaţă al noii campanii, ce reflectă tendinţa brandului ceh de a propune clienţilor săi cea mai bună ofertă pentru fiecare segment.
Prima zi de mediatizare în cadrul salonului auto va fi consacrată totalmente noului SUV mare: la standul mărcii vor expuse 11 automobile ŠKODA Kodiaq. Începând cu a doua zi de mediatizare, vizitatorilor li se va prezenta toată seria de modele ale brandului. În plus, oaspeţii salonului auto vor avea parte de cele mai vii impresii la familiarizarea cu lumile ŠKODA — ciclism, hochei şi oportunităţi moderne de racordare a dispozitivelor. Laboratorul-design ŠKODA PRECIOSA la fel va familiariza publicul cu diverse faţete ale noului stil al ŠKODA.
Conferinţa de presă ŠKODA va fi susţinută la 29 septembrie la ora 07:45în pavilionul 4, la standul 215. Transmisiunea în directă va fi accesibilă pe portalul www.skoda-storyboard.com.
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?