Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Liderul formaţiei „Gîndul Mîţei” consideră nefondate acuzaţiile PSRM

26 sep. 2016,, 16:30   Societate
3415 3
Лидер «Gîndul Mîţei» считает обвинения ПСРМ беспочвенными
Foto: flickr.com

Concertul trupei de rock „Gîndul Mîţei”, pentru a cărui desfăşurare primarul general de Chişinău, Dorin Chirtoacă, a solicitat de la bugetul municipal 100 de mii de lei, va avea loc.


Acest lucru l-a declarat liderul formaţiei „Gîndul Mîţei”, Nicu Ţărnă. El a menţionat că incidentul în care documentul privind alocarea mijloacelor pentru concertul trupei sale a fost semnat „antedatat” este o greşeală tehnică, informează NOI.md.

Nicu Ţărnă a menţionat că concertul formaţiei „Gîndul Mîţei” va avea loc la finele lunii octombrie – îceputul lui noiembrie, iar lipsa afişelor este cauzată de faptul că muzicienii voiau să le facă o surpriză locuitorilor Chişinăului. „Noi ne-am gîndit să susţinem concertul încă la începutul lunii ianuarie, dar tot acest timp căutam parteneri. Ne-am adresat Primăriei şi acolo ne-au ajutat. Aici nu este niciun fel de fraudă. Ceea ce s-a întîmplat cu documentul putea să se producă din motive tehnice”, afirmă muzicianul.

În acelaşi timp, el nu a dezvăluit detaliile evenimentului în curs de pregătire. „Vă rog să aşteptaţi anunţul oficial”, s-a adresat liderul formaţiei „Gîndul Mîţei” admiratorilor săi.

În acest mod a reacţionat Nicu Ţărnă la declaraţia consilierului municipal din Partidul Socialiştilor (PSRM) Gayk Vartanyan, care a atras atenţia asupra unei dispoziţii stranii a Primăriei Chişinău.

Vorba e că Dorin Chirtoacă a semnat la 23 septembrie o dispoziţie privind alocarea unei sume de 100 de mii de lei pentru organizarea concertului formaţiei „Gîndul Mîţei” pe arena mare a circului din capitală. Acest document a atras atenţia opiniei publice prin faptul că primarul general a solicitat să se aloce mijloace pentru un concert care, chipurile, a avut loc cu două zile înainte de semnarea dispoziţiei – 21 septembrie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?