Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Moldoveanca ce ne va reprezenta la Miss Intercontinental în Sri Lanka (FOTO)

26 sep. 2016,, 16:10   Showbiz
9391 1

Foto: facebook.com

O altă moldoveancă ne va duce faima țării peste hotare.


Este vorba despre reprezentanta la concursul Miss Intercontinental, ce se va desfășura în Sri Lanka – Cristina Zavati, informează NOI.md.

Cristina Zavati a fost cea care a cîștigat titlul de Miss Intercontinental Moldova și urmează să cucerească publicul din Sri Lanka, participînd la concursul cu același nume, la nivel internațional. Moldoveanca va concura cu alte 49 de participante, în perioada 4-17 octombrie.

Cristina este originară din Ialoveni, are 23 de ani și în prezent locuiește în Italia. Aceasta are 1,71 metri înălțime și forme bine accentuate. Cunoaște trei limbi străine, urmînd și cursuri Business Academy din Timișoara.

Reprezenta Moldovei este pasionată de modeling, sport, psihologie, călătorii și fotografie. „Este pentru prima dată cînd particip într-o competiție internațională de frumusețe și sînt sigura că această experiența va fi de neuitat. Voi avea ocazia de a face cunoscută țara noastră, cultura și obiceiurile noastre moldovenești, puțin cunoscute pe alte meleaguri, în fața a milioane de oameni de pe toate continentele. Sînt extrem de onorată să reprezint și să promovez Moldova într-un eveniment internațional atît de important”, a menționat Cristina, potrivit unui comunicat de presă.





0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?