Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Soția lui Jacques Chirac a fost internată de urgenţă într-un spital

22 sep. 2016,, 14:40   Externe
1987 0

Жена Жака Ширака госпитализирована вслед за мужем
Foto: libertatea.ro

Bernadette Chirac, soţia fostului preşedinte francez Jacques Chirac, a fost internată de urgenţă într-un spital din Paris.


Potrivit jurnaliştilor, Bernadette Chirac, în vîrstă de 83 de ani, a acuzat o stare de „epuizare”, la doar cîteva zile după ce soţul său a fost internat într-un spital din Paris, din cauza unei infecţii pulmonare.

Ginerele ei Frédéric Salat-Baroux a declarat miercuri că aceasta a fost internată miercuri „pentru a se odihni şi a-şi mai reveni un pic”, deoarece este „epuizată” în urma spitalizării soţului ei.

„Bernadette Chirac, profund afectată de moartea fiicei ei mai mare Laurence, din aprilie, și epuizată de ultimele zile în urma internării soțului cu infecție pulmonară, a fost internată marți”, a declarat acesta. Salat-Baroux a făcut un apel la presă cerînd să le fie respectată soțiilor Chirac viața privată.

Jacques Chirac se afla în vizită în Maroc, împreună cu familia, cînd i s-a făcut rău. El a fost spitalizat, duminică dimineaţă, la Clinica Pitié-Salpêtrière, din Paris, pentru tratarea unei infecţii pulmonare, unde rămîne internat în următoarele zile.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?