X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Automobilele care au cucerit Moldova

20 sep. 2016,, 16:49   Ştiri Auto
3744 0
Фото: Skoda
Deja este clar că anul viitor va fi unul bogat în noutăți auto. Șoferii din Moldova așteaptă cu nerăbdare momentul cînd va fi livrat tînărul „urs” Skoda Kodiaq. Deocamdată, însă, vă invităm să facem o retrospectivă și să evaluăm situația. Numărul admiratorilor producătorului ceh de automobile s-a mărit simțitor.
Luna august a fost de succes pentru Skoda. Vînzările au înregistrat un nou record în acest an (53 de automobile), astfel consolidînd poziția brandului pe piața moldovenească. Locul trei în luna august și locul trei în anul 2016! Cu o astfel de stabilitate se poate lăuda doar brand româno-francez, care mizează, în mare parte, pe prețuri bugetare.
La cehi totul este mult mai interesant. Este cunoscut faptul că moldovenii preferă automobilele practice. Ceea ce înseamnă că automobilul trebuie să fie bun pentru a duce copiii la școală, proprietarul – la serviciu, iar soacra – la casa de vacanță. Skoda este gata să meargă cu proprietarul său pînă în pînzele albe. Și să nu uităm încă un amănunt: Skoda se poate adăposti în cea mai aglomerată parcare din centrul Chișinăului. Nu întîmplător, anume această marcă este liderul incontestabil în ambele segmente ale clasei de mijloc – C și D.
Pe parcursul ultimelor luni, în Moldova au fost înregistrați încă 96 de deținători de Skoda Octavia și 94 – de Skoda Rapid. Iar asta înseamnă, nici mai mult - nici mai puțin, 60% din numărul total de vînzări de automobile din clasa de mijloc (C). Skoda nu are concurenți pe măsură nici în clasa D: pînă în luna august au fost vîndute 86 de automobile de model Skoda Superb, ceea ce constituie 52% din toate vînzările pe acest segment. Iată ce înseamnă clasic, ce rămîne mereu în vogă!
Adevărul este că nu totul se reduce la clasic, fiți siguri de asta. În luna august Skoda a vîndut în întreaga lume 80700 de automobile, sporindu-și vînzările cu 14,2%, comparativ cu anul trecut. Și ăsta este doar startul înainte de lansarea unui model absolut nou. Încă nu ai auzit de noul crossover Skoda Kodiaq? Neapărat remediați aceasta. Acesta este un pretendent sigur pentru a face o revoluție în statistica vînzărilor din Moldova.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?