X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Carla’s Dreams cere trei mii de euro pentru concertul anulat (VIDEO)

20 sep. 2016,, 16:45   Showbiz
7034 0

Foto: facebook.com

Cu cîteva zile în urmă, băieții de la Carla’s Dreams și-au anulat un concert la Tîrgoviște, România. Iar potrivit organizatorilor, acum artiștii ar cere trei mii de euro despăgubiri, notează NOI.md.


De la început se vehicula în mediul online că cei de la Carla’s Dreams și-au anulat concertul deoarece ar fi fost indignați de faptul că un spectator ar fi aruncat cu bani în ei. La scurt timp, Carla’s Dreams a venit cu explicații pe o rețea de socializare:

„Situația din Târgoviște > precizări:
1. Momente omise de clipul care a circulat online:
a) încercările multiple de a ne transmite bani în timpul evoluării pe scenă;
b) precizarea publică (la microfon) de a înceta ”exploziile de cash”;
c) accederea unui număr de persoane pe scenă;
d) tentativa acestor persoane de a ridica gluga băieților de pe scenă;
e) înjurăturile de rigoare;
f) amenințările de rigoare;
g) overall – situație de tensionare în continuă creștere.
2. CSD nu resimte și nu agreează aere de ”supremație artistică” :) referitor la orice curente muzicale. Afirmațiile potrivit cărora ”cineva a fost ofensat de faptul că i s-au oferit bani” distorsionează fondul problemei. „Aruncarea cu bani” își are farmecul său, însă își are și formatul său. În caz contrar se transformă în lipsă vădită de respect.
3. Inexistența măsurilor minime de asigurare a securității/ordinii în timpul unui eveniment este un viciu fundamental de organizare. Circumstanțele de la punctul 1 ne-au făcut să ne convingem că ne aflăm anume într-o astfel de conjunctură”.

Băieții au fost anunțați că nu mai sînt bineveniți în acel local, fapt ce nu i-a întristat pe artiști: „Ni s-a comunicat că nu sîntem bineveniți în Belvedere Studio, dar, din fericire, Tîrgoviște este mult mai mult decît un club iresponsabil. Și oamenii de acolo sînt mult mai mult decît o atitudine personală a unui individ”.
Întreaga postare a celor de la Carla’s Dreams o puteți vedea aici.

Organizatorii evenimentului însă s-au arătat profund nemulțumiți de comportamentul artiștilor, de unele momente organizatorice din partea lor, dar și mai mult i-a indignat faptul că ar cere despăgubiri în sumă de trei mii de euro.




0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?