X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

În Italia a avut loc un nou cutremur

20 sep. 2016,, 12:50   Externe
3467 0
Сильное землетрясение произошло в центральной части Италии
Foto: bloknot-moldova.md

Cutremurul cu intensitatea de 4,1 grade s-a produs în noaptea de marți, în partea centrală a Italiei, unde la sfîrșitul lui august a avut loc un cutremur devastator, care a luat viața a aproximativ 300 de oameni.


Potrivit datelor Institutului național de geofizică și vulcanologie al Italiei, epicentrul mișcărilor telurice s-a aflat la o adîncime de 10 km și la o distanță de 5 km de orașul Amatrice, care practic a fost şters de pe faţa pămîntului în urma calamităţii de la sfîrșitul lui august. Mişcările scoarţei terestre au fost resimțite și de locuitorii din Rieti.

Pînă la moment, nu s-a comunicat despre distrugeri și răniți.

Un cutremur cu o magnitudine de 6,0 grade a avut loc în noaptea de 24 august în partea centrală a Italiei. Au fost înregistrate distrugeri în trei regiuni — Lazio, Marche și Umbria. Mişcările scoarţei terestre au fost resimțite în mai multe orașe din Italia, inclusiv la Roma, la Florenţa și la Bologna. Potrivit ultimelor date, victime ale calamității au devenit 297 de persoane, cîteva sute au fost rănite, iar peste 3 mii au rămas fără acoperiș deasupra capului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?