Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Directorul FBI ne recomandă să acoperim camera web a calculatorului

16 sep. 2016,, 22:00   Externe
6775 1

Директор ФБР порекомендовал заклеивать веб-камеру на компьютере
Foto: libertatea.ro

Directorul FBI a lansat un avertisment privind camera web a calculatorului.


Mai precis, James Comey le recomandă oamenilor să acopere camera, pentru a elimina pericolul de a fi spionați de la distanță.

Deși poate fi utilă, camera web a calculatorului ar trebui să fie acoperită atunci cînd nu este folosită. “Există cîteva lucruri pe care ar trebui să le facem, iar acesta este unul dintre ele. Dacă mergeți în orice birou guvernamental, veți vedea că toți avem aceste camere care stau deasupra monitoarelor. Ele au un capac protector, care poate fi așezat peste lentila camerei. Poți acoperi camera web pentru a nu fi accesată de alți oameni. Cred că este un lucru bun”, a declarat James Comey, potrivit The Independent.

Acoperind lentila, oamenii nu mai sînt în pericol de a fi spionați de la distanță fără să fie, după ce hackerii le accesează camera. Directorul FBI nu este singurul care face acest lucru, ci și fondatorul Facebook. Mark Zuckerberg a dat în vileag acest lucru, fără să-și dea seama, după ec a postat o fotografie în care i se vede și laptopul. Acesta avea bandă adezivă peste camera web.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?