Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3994

O nouă subdiviziune Moldindconbank în sprijinul locuitorilor or. Ștefan Vodă ©

16 sep. 2016,, 14:00   Business
3615 2


16 septembrie 2016, a fost inaugurată cea de 194 subdiviziune Moldindconbank (Agenţia nr. 108), amplasată în or. Ștefan Vodă, în apropierea celor mai importante căi de acces şi puncte comerciale.

Noua agenţie corespunde standardelor europene de amenajare a unităţilor bancare, care oferă clienţilor o atmosferă mai plăcută şi mai prietenoasă, pentru asigurarea unei deserviri mai eficiente.

Reprezentanţii mediului de afaceri, administraţiei locale şi simpli cetăţeni ai oraşului, au remarcat prezenţa şi rolul Moldindconbank în asigurarea populației cu servicii bancare de calitate, precum şi implicarea în dezvoltarea mediului de afaceri din regiune.

Deschiderea oficiului nou în oraşul Ștefan Vodă face parte din strategia de piaţă a Băncii - de dezvoltarea în continuare a celei mai mari şi moderne reţele bancare, care oferă astăzi un şir de oportunităţi şi soluţii inovative pentru orice afacere sau necesităţi ale populaţiei”, a declarat Dl Igor Stratan, vicepreşedintele Comitetului de conducere al BC „Moldindconbank” S.A., prezent la eveniment.

În noua subdiviziune, locuitorii orașului vor beneficia de: credite pentru afaceri şi necesităţi personale, depozite, operaţiuni de schimb valutar, tranzacţii cu carduri bancare, achitarea plăţilor comunale, servicii de asigurări, transfer rapid de bani prin sistemele: Strada Italia, Trabex, Grecia Transfer, MoneyGram, Western Union, Leader, Unistream, Blizko, Contact, RIA Money Transfer, Anelik, Zolotaya Corona, Intel Express, Sigue, etc.



Mai mult, pentru comoditatea clienţilor, filiala este dotată cu un bancomat, care eliberează numerar atât MDL, cât și în EUR, inclusiv permite utilizarea celor mai inovative servicii: transfer de bani între carduri (Transfer P2P), abonare la SMS-Notificări, abonare la Web-Banking, schimarea PIN-codului, disponibile în orice timp al zilei.

Agenţia activează de luni până vineri, între orele 8:30 şi 16:00, fără pauză, iar sâmbătă și duminică fiind zile de odihnă.

La moment, Moldindconbank deţine cea mai mare reţea bancară, care cuprinde 194 oficii amplasate în toate raioanele ţării.

Vom fi bucuroşi să vă deservim în noul oficiu Moldindconbank!

Date de contact:
Agenţia nr.108 din or. Ștefan Vodă,
Str. 31 August, 7,
Tel: +373 (0242) 2 01 100

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?