Fostul director al CCA este șef-adjunct al ANRCETI

Fostul director al CCA este șef-adjunct al ANRCETI
Бывший директор КСТР возглавил НАРЭКИТ
Foto: privesc.eu

Marian Pocaznoi a fost desemnat șef-adjunct al Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI).


Decizia privind numirea lui în funcția de șef al acestei structuri a fost adoptată la ședința de ieri a Guvernului, 14 septembrie, relatează NOI.md.

Pocaznoi l-a substituit pe Grigore Varanița în postul de director al ANRCETI. Adoptînd numirea acestuia, prim-ministrul, Pavel Filip, a menționat perspectiva domeniului de comunicații electronice și al tehnologiei a informației. „Îi doresc domnului Pocaznoi succese în această funcție. Acest sector este foarte important și de perspectivă pentru Republica Moldova. Sperăm că noul șef al ANRCETI va continua eforturile predecesorilor săi de asigurare a securității tehnologiilor informaționale”, a declarat Filip.

Pînă la numirea sa, Pocaznoi a fost șef al Direcției monitorizare și control al ANRCETI. În 2001-2004, el a ocupat postul de președinte al Consiliului Coordonator al Audiovizualului (CCA). În componența Consiliului de observatori al CCA Pocaznoi a fost inclus în 2008. În cadrul acestuia el a exercitat diferite funcții, inclusiv funcția de redactor-șef al revistei oficiale a CCA. 

Pocaznoi are două diplome de studii superioare – de jurnalist și jurist. De asemenea, este magistru în politologie.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu4 comentari

Dima 5 noi. 2016,, 00:07
Deleted
Виктор 15 sep. 2016,, 09:58

Эта новость не соответствует действительности.
Этот чел назначен одним из директоров внутри НАРЭКИТ. Зачем писать о назначенце внутри Агентства,не велика птица, но заплата хорошая.

техник 15 sep. 2016,, 08:28

Ну и что -не специалист. Главное -из обоймы. Заказной ведь.

Сеня 15 sep. 2016,, 07:47

Журналисть и правовед вдруг стал специалистом в области информационных технологий и связи?
Его привлекла зарплата в 40000 леев/месяц, подключил все свои связи, включая родственные, и вот результат - система "блат" усадила его в это кресло.

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load