Ce riscă consilierul PLDM care nu a votat pentru demisia lui Chirtoacă

Ce riscă consilierul PLDM care nu a votat pentru demisia lui Chirtoacă
 Foto: ipn.md

La ultima sa ședință, Biroul Politic al PLDM a decis ca cei doi consilieri ai partidului în Consiliul municipal Chișinău să voteze pentru demisia primarului general, Dorin Chirtoacă, transmite NOI.md.


Despre aceasta a anunțat președintele formațiunii, Viorel Cibotaru. Potrivit liderului PLDM, consilierul CMC din partea PLDM Ghenadie Dumanschi a declarat în cadrul ședinței biroului că nu se va conforma deciziei, ceea ce a și făcut în cadrul ședinței extraordinare de ieri. Acesta a lipsit de la ședința CMC și de la votare.

„Acest comportament al domnului consilier va fi examinat în conformitate cu prevederile statutului PLDM”, scrie Cibotaru.

Precizăm că ieri CMC s-a convocat într-o ședință extraordinară, în cadrul căreia a fost discutată o singura decizie, și anume cea referitoare la organizarea unui referendum cu privire la demisia primarului, Dorin Chirtoacă. Chestiunea însă a întrunit cu două voturi mai puține decît numărul necesar.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu5 comentari

unu 15 sep. 2016,, 06:13

Cum pooate cineva vota "pentru demisia" altuia?
Demisia ti-o dai sau nu... si este o decizie PERSONALA. Cel mult Chirtoaca poate fi DEMIS.
Dar si asta este destuL de greu de facut pentru ca o persoana ALEASA IN URMA VOTULUI. Ar trebui ca persoana in cauza sa fi facut MULT MAI MULT decat sa fi fost un -sa zicem- prost administrator.
Chiar nu mai exista bun-simt?

адвокат 15 sep. 2016,, 05:30

"Думанский прост не пришел на заседание и не принял участия в голосовании." - ЗРЯ ПРОСТ ЕГО МАТЬ РОДИЛА И ВОСПИТАЛА ПРОГУЛЬЩИКОМ - ЛУЧШЕ ОНОЖЭ БЫЛО ЖЭРТФОЙ АБОРТА ! БОГ НЕ ФРАЕР , ОН ВСЁ ВИДИТ И ЗНАЕТ ! ПОЗОР ДУМАНСКОМУ , ПОЗОР !

для депутата 14 sep. 2016,, 13:51

Предлагаю, всех, кто не ходит на заседания в примарию, лишать депутатского мандата. Только так мы сможем наших депутатов заставить работать, а решать свои бизнес-интересы за казенный счет.

Эмтлит 14 sep. 2016,, 13:19

Бог накажет

Sergiu 14 sep. 2016,, 10:45

Он продался за участок земли в г. Кишиневе
и мешок денег.Коррупция под руководством Киртоакэ продолжается.

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load