Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Angela Gonța: Cînd liberalii sînt sinceri?

12 sep. 2016,, 14:35   Politică
6203 1

Angela Gonța: Cînd liberalii sînt sinceri?
Foto: protv.md

Jurnalista Angela Gonța susține că a rămas surprinsă de distracția primarului capitalei, Dorin Chirtoacă, apărută astăzi pe rețele de socializare.


Într-o postare pe o rețea de socializare, Gonța se întreabă cînd sînt sinceri liberalii, dacă zilnic vădit promovează unionismul, iar seara ascultă piese a unor interpreți din Federația Rusă.

„Pe mine nu m-a șocat distracția. Toți am trecut sau trecem prin asta. Dar acești tineri liberali care strigă pe facebook despre limba română, valori, unire..., iar unii ajung pînă la absurd (cineva a spus ca e mîna Moscovei pentru că pe fata mea o cheamă Ekaterina!) să asculte acasă "Davai za...". M-am mirat și m-am întrebat... ei cînd sînt sinceri?”, scrie Gonța pe o rețea de socializare.

Precizăm că astăzi, 12 septembrie, pe YouTube au apărut cîteva filmulețe în care primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, împreună cu partenerii săi din Partidul Liberal, consumă alcool în garaj, interpretează cîntece în limba rusă și se stropește pe sine și pe ceilalți dintr-un furtun.

Internauții nu găsesc justificare faptelor primarului general al municipiului Chișinău Dorin Chirtoacă, care periodic devine un erou al scandalurilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?