X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Şoferul care a tamponat un pieton a fost reținut

8 sep. 2016,, 15:07   Societate
1899 0

Şoferul care a tamponat un pieton a fost reținut
Foto: onlinemoldova.md

Conducătorul troleibuzului de pe ruta 24, care a tamponat o femeie în vîrstă de 37 de ani pe trecerea de pietoni, a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău.


Potrivit poliţiei capitalei, acesta va fi cercetat penal. El s-a dovedit a fi în vîrstă de 46 ani, domiciliat în capitală. În cadrul audierilor bănuitul şi-a recunoscut vinovăţia, motivînd că carosabilul ar fi fost umed pînă la impact, fapt ce ar fi dus la derapare din momentul frînării.

Astfel, au fost iniţiate acţiuni de urmărire penală şi numite un şir de expertize de specialitate, care vor elucida toate circumstanţele exacte ale accidentului rutier. Conform legislaţiei penale în vigoare, bărbatul riscă să fie privat de libertate pe un termen de la 3 ani pînă la 7 ani cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de pînă la 4 ani.

În acest context, poliţia capitalei reiterează şi solicită conducătorilor auto să respecte cu stricteţe regulile de circulaţie rutieră şi să manifeste maximă prudenţă în timpul şofatului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?