X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Cum liberalii profită de statutul lor de deputați (DOC)

5 sep. 2016,, 14:34   Politică
4951 3
Foto: pl.md

Deputatul liberal Ștefan Vlas a expediat o solicitare în scris directorului instituției unde activează Victor Chironda, președintele grupului de inițiativă format pentru organizarea unui referendum privind demiterea primarului Dorin Chirtoacă, transmite NOI.md.


În actul publicat de Chironda, deputatul adresează mai multe întrebări referitoare la activitatea acestuia – cum a fost angajat, care este salariul lui – și a solicitat să primească copia contractului individual de muncă încheiat cu Victor Chironda.

„Cum credeți, cu ce se ocupă deputații Partidului Liberal în Parlament? Cu proiecte de legi? Cu lucru în comisii? Poate cu problemele cetățenilor? Nu. Ei se ocupă cu căutarea materialelor compromițătoare pe numele cetățeanului Victor Chironda. Iată, domnul deputat Ștefan Vlas, spre exemplu, se interesează cum am fost eu angajat la locul de muncă și ce salariu am”, scrie Chironda pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

Potrivit lui, alte surse demne de încredere i-au comunicat că deputata Alina Zotea face presiuni la Ministerul Afacerilor Interne să i se dea toată informații referitoare la Victor Chironda, iar dacă nu sînt informații, să se caute.

„Asta în timp ce Dorin Chirtoacă afirmă că el ”folosește metodele legale să se apere de abuzurile grupului de inițiativă privind organizarea referendumului”. Nu o să mă mir dacă în curînd bloggerii de serviciu vor începe a scoate sextape-uri sau alde poliția îmi va găsi droguri în mașină (deși eu nici măcar mașină nu am”, scrie acesta.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?