X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Eurovision 2017 va avea loc în Odesa! Cît de puțin costă biletele la autocar și tren pînă acolo

5 sep. 2016,, 10:47   Showbiz
5802 1

Eurovision 2017 va avea loc în Odesa! Cît de puțin costă biletele la autocar și tren pînă acolo
Foto : kankan.md

Eurovisionul e mai aproape ca niciodată de moldoveni. Ediția din 2017 a competiției va avea loc în Odesa, să zicem așa, la o aruncătură de băț de Chișinău.


Deși decizia încă nu a fost anunțată oficial, cei de la Новости Одессы scriu să Ministerul Culturii din Ucraina a semnat deja un ordin în acest sens. Anunțarea orașului-gazdă Eurovision 2017 a fost amînată deja odată, iar potrivit unor informații neoficiale, primarul Kievului, Vitali Kliciko, a vrut prin presiuni să schimbe decizia respectivă, ca show-ul de muzică totuși să se desfășoare în capitală.

Oficial, azi va fi anunțat orașul-gazdă Eurovision. De altfel, moldovenilor le va fi extrem de ușor să ajungă la Odesa. Dacă veți face rezervările din timp, să știți că dacă luați autocarul, ”biletul pînă la Eurovision” vă poate costa doar 150 de lei.

Biroul de informații al Autogării de Nord anunță că autocarele merg din oră în oră de la Chișinău spre Odesa, iar prima rută este după ora 5 dimineață.

Pentru aventurieri și iubitori de spațiu în transportul public, există și opțiunea călătoriei cu trenul. Un bilet, ce-i drept, e mai scump, unde mai pui că trenurile din Chișinău spre Odesa merg doar sîmbătă și duminică, pornirea e la 7:34 dimineață, durata călătoriei este de puțin sub cinci ore.

Interpreta Jamala a câștigat Eurovision 2016 cu piesa ”1944”, piesă criticată de mulți ruși, dar totodată apreciată de foarte mulți europeni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?