Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Sergiu Sîrbu îi dă replică Maiei Sandu

4 sep. 2016,, 22:49   Politică
4324 11

Foto: www.realitatea.md

Deputatul democrat, care îi va lua temporar locul lui Marián Lupu, Sergiu Sîrbu, îi răspunde liderului PAS, Maia Sandu. Asta după ce liderul PAD a scris, într-o postare pe o rețea de socializare, că pune la îndoială corectitudina cu care PDM a colectat peste 25 000 de semnături în doar cîteva ore.


„Pregătirea colectării semnăturilor nu se face în zilele când trebuie strînse semnăturile, ci măcar cu două săptămîni înainte. E nevoie de o bună organizare, pregătirea colectorilor, echipelor de suport, instruirea lor etc. Nu te apuci să-i cauți în timp ce strângi semnăturile și să-i pregătești în mers. Este foarte important cum îți organizezi punctul de colectare, în așa fel încât procedura să dureze cât mai puțin. Autoritățile publice locale trebuie informate imediat ce prevederile legale îți permit, pentru verificarea semnăturilor colectate”, a scris Sergiu Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

Acesta i-a reproșat Maiei Sandu afilierea la PLDM, afirmînd că, dacă PLDM ar mai fi fost la nivelul lui de glorie, ar fi reușit fără probleme să strângă semnăturile în 24 de ore, Maia Sandu nu s-ar fi mirat pe Facebook că lucrul acesta e posibil.

„Cred însă că e important să nu te limitezi la a fi un partid de Facebook, să cobori din mediul virtual în popor, să-ți faci echipă de partid la modul fizic, real, să nu confunzi like-urile de pe FB cu adeziuni politice, pentru că like-urile nu vor alerga prin teritoriu după semnături pentru tine, astfel ca tu să stai confortabil în birou și să te miri.Probabil poți strânge semnături și ponind din mediul virtual, dar durata va fi pe măsură”, a scris deputatul PD.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?