X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Capi ai lumii interlope din Moldova, reţinuți masiv în Ucraina

29 aug. 2016,, 12:00   Societate
7668 3
Преступных авторитетов из Молдовы массово задержали в Украине
Foto: ssu.gov.ua

Peste o sută de capi ai lumii interlope din Moldova, Rusia şi un şir de regiuni estice ale Ucrainei au fost reţinute ieri, 28 august, informează NOI.md.


Potrivit Serviciului de Securitate al Ucrainei (SSU), 106 capi ale lumii interlope s-au adunat la Sveatogorsk, regiunea Doneţk, pentru a-l comemora pe “hoţul în lege” “Lioha Krasnodonski”. Operaţiunea privind reţinerea lor a fost realizată de Serviciul de Securitate al Ucrainei (SSU) în colaborare cu Poliţia Naţională.

Reprezentanţii SSU au comunicat că criminalii au fost reţinuți în scopul verificării legalităţii aflării lor pe teritoriul Ucrainei. O parte dintre cei 106 criminali sînt cetăţeni ai Moldovei. Care este anume numărul infractorilor moldoveni reţinuţi deocamdată nu se precizează.

Criminalii au sosit la Sveatogotsk la funeraliile “hoţului în lege” “Lioha Krasnodonski”, care a decedat la 25 august din cauza unui atac de cord. El era cunoscut prin organizarea unor numeroase acţiuni de nesupunere ale deţinuţilor din închisorile de pe teritoriul Ucrainei.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?