Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Cristiano Ronaldo, pe viață la Real Madrid

28 aug. 2016,, 11:28   Sport
3269 1

Foto: www.libertatea.ro

Preşedintele formaţiei Real Madrid, Florentino Perez, susţine că atacantul portughez Cristiano Ronaldo, ajuns la 31 de ani, vrea să îşi încheie cariera la clubul de pe Santiago Bernabeu, astfel că prelungirea contractului este doar o problemă de timp, informează mediafax.ro.


”Ronaldo vrea să se retragă la Real Madrid, iar noi ne dorim acelaşi lucru”, a spus Florentino Perez, într-un interviu pentru beIN Sports. „Toată lumea vorbeşte despre prelungirea contractului, dar ar trebui să ne relaxăm, pentru că ne vom bucura de prezenţa lui pentru mulţi ani de acum înainte”, a adăugat preşedintele formaţiei din capitala Spaniei.

Cristiano Ronaldo, al cărui contract cu Real Madrid expiră la data de 30 iunie 2018, a fost desemnat, joi, cel mai bun jucător al sezonului 2015-2016 în Europa, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Monaco. Printre cei trei nominalizaţi s-a aflat şi Gareth Bale, un alt fotbalist al echipei Real Madrid.

Cu prilejul aceleiaşi ceremonii, s-a tras la sorţi componenţa grupelor Ligii Campionilor. Real Madrid se află în grupa F, alături de Borussia Dortmund, Sporting Lisabona şi Legia Varşovia. Debutul fazei grupelor va avea loc pe 13 septembrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?