Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Doi miniştri, răniţi într-un accident rutier în România

25 aug. 2016,, 19:28   Externe
5278 1

Foto: ru.sputnik.md

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, și omologul său kuweitian, Ali Saleh Al Omair, au suferit fracturi de piramidă nazală în urma accidentului rutier în care a fost implicată mașina celor doi, joi, în județul Ialomița, România.

Cei doi miniștri vor fi transferați la Spitalul Elias din București. "Rezultatele analizelor efectuate la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia arată că ambii miniștri au suferit fracturi de piramidă nazală. La investigațiile CT nu au fost găsite niciun fel de probleme cervicale sau cerebrale.

Recomandarea medicilor este un control ORL și neuro-chirurgical. Oficialii vor fi transferați la București, la Spitalul Elias, cu ambulanța", arată MS, într-o informare de presă. Mașina în care se aflau joi miniștrii Agriculturii român și kuweitian a fost implicată într-un accident rutier. Cei doi au suferit traumatisme cranio-cerebrale minore, viața lor nefiind pusă în pericol, preciza Ministerul Sănătății. În accident a fost rănit și translatorul delegației, care a suferit un traumatism de stern ușor. Cei trei au fost transportați la Spitalul din Slobozia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?