Vocea diasporei

Usatii nu pleacă din politică

Usatii nu pleacă din politică
Усатый возвращается в Молдову для участия в протестах 27 августа
 Foto: ru1.md

Liderul "Partidului Nostru", primarul de Bălţi, Renato Usatîi, (aflat deja de aproape o lună la Moscova - "I.") va reveni în Moldova pentru a participa la protestele din 27 august, care urmează să se desfăşoare în centrul Chişinăului.


Despre aceasta politicianul a anunţat marţi într-o adresare video către activiştii şi adepţii partidului.

El a precizat că va veni în seara zilei de 26 august sau pe 27 august dimineaţa.

"Voi declara război regimului lui Plahotniuc. Curăţarea ţării de el şi de complicii lui trebuie să devină ideea principală la această etapă.", a menţionat Usatîi.

El a exclus orice fel de colaborare cu partidul lui Plahotniuc (PDM - "I.").

"Usatîi nu pleacă din politică. Pe 27 august vom participa împreună cu toţii la acţiunea «Nu mă tem!», anunţată de activista civică Ana Ursachi. Parada (parada militară de Ziua Independenţei - "I.") pe care o face regimul din banii furaţi este un absurd total. La Bălţi, pe 27 august, va fi un spectacol al havuzurilor, însă acesta este organizat din banii mei personali, din care am plătit impozite. Astăzi nu putem vorbi de vreo independenţă a Moldovei. Ţara este ocupată de bandiţi şi trebuie să o eliberăm", susţine Usatîi.

El se consideră cel "de care Plahotniuc se teme cel mai mult şi nu are de gînd să plece din politică până cînd nu se va clarifica cu el".

"Sînt provocat prin întrebări despre colaborarea cu unele sau alte partide, în special, cu Partidul Socialiştilor şi cu Igor Dodon. Acest lucru se face inclusiv din partea surselor lui Plahotniuc. Aşteaptă să-l «bombardez» pe Dodon. Cu Igor Nicolaevici şi cu ceilalţi vom vorbi în al doilea tur (al alegerilor prezidenţiale, în care în care "Partidul Nostru" intenţionează să-l înainteze drept candidat pe jurnalistul Dumitru Ciubaşenco - "I.")", a spus politicianul.


Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu4 comentari

ana 27 aug. 2016,, 17:05

si daca tot sta la moscova de ce este primar in balti?

Рудик 24 aug. 2016,, 19:05

Все в порядке. Это просто оплаченный отпуск (3 миллиона) от Плахи.

Сергей 24 aug. 2016,, 17:08

Получил указания от хозяев , что и следовало ожидать.

Эмтлит 24 aug. 2016,, 12:30

Боже это наше сми молдавское не владеет обстановкой Человек был в отпуске имеет право после года работы мэром. Да и иметь дело с черном табором этотне шутка Черные табор не врубит что прежнего не будет и сто они творили а бельцах не будет !! Угомонитесь черный бубен. Черный бумер черный табор. Так в песне поётся ваша песенка спета поезд ушёл даже хвоста не видно

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

Întrebarea zilei Toate

load