Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

“Gustă! Miroase! Atinge! Spune-ți opinia!” ©

22 aug. 2016,, 17:00   Societate
1551 0
“Gustă! Miroase! Atinge! Spune-ți opinia!”
Foto: sensobus.info

În perioada 26 – 31 august 2016 la Chișinău se va desfășura un studiu de piață inedit pentru consumatorul din Republica Moldova, prin intermediul laboratorului mobil Sensobus, un instrument absolut unical de colectare a datelor cu privire la preferințele în materie de gust ale consumatorilor.


Studiul este realizat de compania Puratos, un lider inovator în ingrediente pentru industria panificației, cofetăriei și ciocolateriei.

Irina Stici, Marketing Manager Puratos Moldova: „Inovăm în mod continuu, iar inovația începe întodeauna de la pasiunea noastră pentru consumator. Să-i înțelegem necesitățile și comportamentul este esențial pentru o abordare de marketing cît mai corectă.”

Evenimentul poartă sloganul “Gustă! Miroase! Atinge! Spune-ți opinia!” și se va desfășura pentru prima dată în Republica Moldova. Cercetarea va pune accent pe degustarea produselor naturale axate pe nutriție, bogate în vitamine și fibre, pentru ca la finele cercetării să fie create produse sănătoase care să răspundă cît mai bine cerințelor consumatorului autohton.

Irina Stici, Marketing Manager Puratos Moldova: “Cunoaștem, că din ce în ce mai mulți consumatori sunt în căutarea unor alternative sănătoase, cu valoare nutrițională mai mare, fără a face rabat în privința gustului sau confortului în procurarea acestor alimente. Dar, ce înseamnă “sănătos” pentru cumpărătorul din Republica Moldova, ce importanță reprezintă acest aspect cănd își face alegerea ce produse să consume.”

Sensobus este un laborator mobil de analiză senzorială, unic în lume, unde într-un mediu confortabil și curat respondenții își vor exprima opiniile față de produsele alimentare pe care le vor degusta în una din cele 8 cabine individuale.

Sensobus-ul a traversat deja continentul American și cel European și e gata să vină în Moldova pentru a afla preferințele consumatorilor de aici.



Sensobus-ul se va afla în Chișinău în perioada 26 – 31 august 2016 și va fi amplasat în sectoarele Centru, Botanica și Ciocana.

• 26 – 27 august, deschidere orele 11:00 – parcarea Metro Cash & Carry Chișinau, Botanica, bd. Dacia 61.
• 28 – 29 august, deschidere orele 11:00 – parcarea hypermarketului Nr1, str. Lev Tolstoi 21/4
• 30 – 31 august, deschidere orele 11:00 – parcarea supermarketului Fidesco, Ciocana, bd. Mircea cel Bătrîn 6

Partenerii proiectului: Colibri, Bon Apettit, Nr1, Fidesco, Metro Cash& Carry Moldova.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?