Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ce s-a interzis anul acesta la Oktoberfest din Munchen

18 aug. 2016,, 23:00   Externe
3018 0

На Октоберфесте 2016 в Мюнхене власти усилят меры безопасности
Foto: primavista.ru

Măsurile de securitate vor fi sporite anul acesta la Oktoberfest din Munchen.


Pentru că participă milioane de oameni la această sărbătoare a berii, în zona festivalului nu vor fi permise rucsacurile cu un conținut mai mare de 3 litri.

Efectivele de polițiști vor fi mai mari în acest an la Munchen, securitatea fiind asigurată în perioada de vîrf a festivalului de 450 de persoane, față de 250 anul trecut.

Primarul orașului, Josef Schmidt, a subliniat totuși că Theresienwiese, marea piață unde se organizează în mod tradițional evenimentul, nu se va transforma în "zonă de înaltă securitate", chiar dacă vor fi "schimbări importante care îi vor privi pe toți participanții".

Vor fi controale minuțioase la intrare și posibilitatea ca forțele de ordine să interzică accesul unor persoane dacă la festival participă prea mulți oameni.

Oktoberfest este cea mai mare sărbătoare a berii din Europa. În acest an evenimentul va avea loc între 17 septembrie și 3 octombrie.

Germania s-a confruntat în ultima vreme cu câteva atacuri sîngeroase, dintre care două revendicate de ISIS, unul fiind un atentat sinucigaș al cărui autor a ascuns explozivii în rucsac.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?