Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Boțan: Ministrul Justiției ar face bine să discute mai mult cu presa

17 aug. 2016,, 08:30   Politică
3471 3
Боцан: Министру юстиции нужно больше общаться с прессой
Foto: gagauzmedia.info

Ministrul Justiției are și un motiv personal pentru a critica presa.


Astfel a comentat analistul politic Igor Boțan declarația recentă a lui Vladimir Cebotari, precum că presa nu mai este o sursă de informare veridică, și, din acest considerent, instituția responsabilă de verificarea averilor nu se va mai sesiza din presă, notează Noi.md.

”Domnul ministru ar face bine să discute mai mult cu presa. Admitem că este o persoană bine intenţionată, de aceea, trebuie să se întîlnească cu presa şi să discute care sînt problemele şi ce fel de argumente are atunci cînd critică presa, dar nu să vină cu învinuiri că presa s-a discreditat. Mai cu seamă ştim că domnia sa, probabil, are şi un motiv personal, a trebuit să renunţe la un business de familie, pentru că a fost criticat de presă. Poate acesta este motivul. Instituţia presei în ţara noastră trebuie tratată, metaforic vorbind, ca puterea a patra, ca un lucru absolut necesar”, a remarcat Igor Boțan.

Boțan a ținut să precizeze că anume presa a fost cea care în 2010 a ridicat problema politizării instituţiilor de drept şi de reglementare, problemă care, în opinia sa, aduce cele mai mari daune Republicii Moldova.

” Acest lucru, subliniez, a fost scos în vileag şi dat publicităţii anume de presă, lucru care nu poate fi nicidecum desconsiderat”, a menționat Boțan.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?