Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

German Open Championship 2016: Dansatorii moldoveni au adus acasă şapte medalii

16 aug. 2016,, 10:42   Sport
2848 0

Foto: independent.md

Dansatorii moldoveni au cîştigat şapte medalii la German Open Championship, care a avut loc la Stuttgart, Germania. Este vorba de o medalie de aur, două de argint şi patru de bronz.


La WDSF GrandSlam Latin, Federaţia Mondială de Dans Sportiv GrandSlam Latin, locul 1 a fost ocupat de perechea Gabriele Goffredo şi Anna Matus din Moldova.

Argintul a fost cîştigat de perechea Iaroslav Zara şi Valeria Gumeniuc la GOC Youth 10-Dance /Campionatul Deschis al Germaniei: Tineri – 10 dansuri. A doua medalie de argint a fost obţinută de perechea Bogdan Ursoi şi Arina Romanenco la GOC Juveniles I Standard, Campionatul Deschis al Germaniei: Juvenili I – Standard.

Cuplul Bogdan Ursoi şi Arina Romanenco au luat şi o medalie de bronz la GOC Juveniles I 6-Dance. A doua medalie de bronz a fost câştigată de către perechea Vladimir Cebanu şi Sofia Chiorescu la GOC Juveniles II 8-Dance. Perechea Vladislav Untu şi Alexandrina Olteanu a obţinut bronzul la GOC Junior II Latin şi GOC Junior II 10-Dance, transmiste IPN.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?