X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Un însoţitor de bord a fost surprins făcînd contrabandă cu ţigări în trenul Chişinău-Iaşi

15 aug. 2016,, 09:30   Societate
3303 0
Проводник поезда Кишинев–Яссы занимался контрабандой сигарет
Foto: mail.ru

Contrabandă cu ţigări în trenul de pe linia Chişinău-Iaşi.


Un reporter RISE Moldova a surprins momentul în care un însoţitor de bord împarte pachete cu ţigări pasagerilor, iar imediat după ce locomotiva trece vama, le recuperează de la călători. Reprezentanţii Întreprinderii Calea Ferată din Moldova au reacţionat şi au deschis o anchetă de serviciu.

Din imaginile publicate de RISE Moldova se vede cum un însoţitor de bord, din trenul de pe linia Chişinău-Iaşi, transmite unui grup de pasageri un pachet şi le spune ceva. Curios, unul dintre călători se uită în pungă, iar la un moment dat, se aude comentînd: „ţigări”. Peste un timp, acelaşi însoţitor de bord apare în imagini luînd de la un pasager un pachet cu ţigări, iar ulterior, şi punga pe care o dăduse iniţial grupului de călători.

Potrivit reporterilor RISE Moldova, însoţitorii de bord ascund astfel trecerea peste hotare a produselor de tutungerie. Reprezentanţii Întreprinderii de Stat „Calea Ferată din Moldova” au menţionat că vor identifica angajaţii care apar în imagini şi care sînt implicaţi în astfel de afaceri ilegale. Bănuiţii vor fi sancţionaţi conform legii, dar şi potrivit regulamentelor interne ale întreprinderii, spun cei de la Calea Ferată.

Amintim că, primul tren de pe linia Chişinău-Iaşi, a început să circule la sfîrşitul lunii septembrie, anul trecut. Unii au salutat decizia, alţii s-au plîns pe faptul că trenul numit simbolic „Unirea” circulă mai mult gol, iar informaţiile de pe bilete sînt tipărite doar în limba rusă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?