Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Gaţcan cu echipa „Rostov” va disputa cu „Ajax” calificarea în faza grupelor LC

5 aug. 2016,, 14:05   Sport
2848 0
Гацкан и его «Ростов» сразятся с «Аяксом» за выход в групповой этап ЛЧ
Foto: fc-rostov.ru

FC rus „Rostov”, unde joacă originarul din Moldova Alexandru Gaţcan, pentru calificarea în faza grupelor Ligii Campionilor (LC), se va întîlni cu „Ajax”, Amsterdam.


Acest fapt a devenit cunoscut după tragerea la sorţi de astăzi, 5 august, la sediul UEFA din Nyon, Elveţia. Echipa rusă a obţinut dreptul să evoleuze în runda play-off a LC după victoria în meciul cu clubul belgian „Anderlecht”, comunică NOI.md.

Primul meci între „Rostov” şi „Ajax” va avea loc pe 16 sau 17 august (data exactă va fi cunoscută după stabilirea înţelegerii între cluburi – n.red.) şi se va juca în deplasare pentru clubul rus. Disputa retur va avea loc la Amsterdam la 23 sau 24 august.

În celelalte meciuri ale rundei de calificare a Ligii Campionilor clubul englez „Manchester City” va juca cu clubul român „Steaua”, „Porto” – cu „Roma”, Italia, „Monaco” din Franţa – cu „Villarreal” (Spania), „Dinamo” (Croaţia) – cu „Red Ball” (Austria), „Ludogorets” (Bulgaria) – cu „Victoria” (Cehia), „Borusia Monchengladbach” (Germania) – cu „Young Boys” (Elveţia), „Kopenhaga” (Danemarca) – cu „Apoel” (Cipru), „Celtic” (Scoţia) – cu „Hapoel” din Beer Sheva (Israel), iar clubul irlandez „Dundalk” – cu „Legia” din Polonia.

Vă reamintim că în faza precedentă a principalului turneu al cluburilor de fotbal din Europa echipa, pentru care evoluează Gaţcan, în două meciuri a dispus de “Anderlecht”, Belgia. Primul meci de la Rostov pe Don atunci s-a finalizat cu scorul de 2:2, iar în retur “Rostov” i-a învins pe belgieni – 0:2. Gaţcan în primul meci a cîştigat pentru echipa sa un penalty.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?