Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Examinarea recursului avocaților lui Platon a fost amînată pentru 9 august

4 aug. 2016,, 18:10   Politică
3200 0
Рассмотрение апелляции адвокатов Платона отложили на 9 августа
Foto: 1news.md

Ședința Curții de Apel Kiev, la care urma să fie examinat recursul avocaților lui Veaceslav Platon, a fost amînată pentru 9 august.


Informația a fost confirmată pentru NOI.md de către managerul companiei juridice „Pravovest”, Ivan Nikitcenko, care apără interesele omului de afaceri, notează NOI.md.

Ședința de judecată urma să înceapă la ora locală 16.45, însă abia în jurul orei 17.40 s-a anunțat că ședința a fost amînată pentru 9 august. Potrivit lui Nikitcenko, ședința a fost amînată dintr-un motiv banal – sala era ocupată, acolo se desfășura o altă ședință.

Tot astăzi, avocatul omului de afaceri, Gleb Seghida, a declarat pentru NOI.md că apărarea deține documente originale pe numele lui Veaceslav Kobalev (numele lui Platon din pașaportul ucrainean – nota red.) și este dispusă să le prezinte magistraților. Astfel, avocații au reiterat că este inadmisibil ca Platon să fie extradat Moldovei.

Amintim că o instanță de judecată din Kiev pe 28 iulie l-a plasat pe Veaceslav Platon în arest preventiv pe un termen de 40 de zile. Apărarea omului de afaceri a făcut recurs pe 1 august.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?