X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Căminele de la USM vor fi demolate în luna august

3 aug. 2016,, 11:05   Societate
6190 0

Căminele de la USM vor fi demolate în luna august
Foto: publika.md

Căminele nr. 6, 7 și 8 ale Universității de Stat din Moldova (USM) vor fi demolate pe parcursul lunii august, anul 2016.


Cel puțin așa ne-au declarat angajații companiei de construcții ,,Lagmar- Impex-SRL”, cea care este responsabilă pentru toate lucrările de renovare și construcție a blocurilor USM, informează CURENTUL.

Solicitat de către reporterul nostru, Alexei Rotaru, angajat al companiei ”Lagmar-Impex-SRL”, ne-a spus că startul lucrărilor va fi dat săptămîna viitoare.

“Procesul de demolare a căminelor va începe în vara acestui an și, probabil, chiar de săptămîna viitoare. În locul căminelor vor fi construite alte blocuri locative”, a precizat el.

Reiterăm că, căminele nr. 6, 7 și 8 ale USM vor fi demolate din motivul că reprezintă risc major pentru studenți, mai ales în cazul în care ar avea loc anumite calamități naturale. De aceea, în luna mai 2014, instituția de învățămînt USM a semnat contract cu compania de construcții ,,Lagmar-Impex-SRL”, prin care aceasta s-a angajat să se ocupe de toate lucrările necesare asupra lor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?