Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Vîntul și ploaia de ieri au provocat mai multe pagube

3 aug. 2016,, 09:37   Societate
2416 0

Foto: jurnal.md

În urma condițiilor meteo nefavorabile, fără curent electric au rămas parțial 13 localități din 6 raioane din țară, din cauza condițiilor meteo din seara zilei de 2 august, transmite NOI.md


Potrivit datelor operative ale Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, vîntul și ploaia a debranșat de la curent mai mulți consumatori din raioanele Dondușeni, Glodeni, Rîșcani, Drochia, Basarabeasca, Cahul și UTA Găgăuzia.

Tot în urma ploii torențiale cu vînt puternic, a fost deteriorat acoperișul unei case de locuit din localitatea Țînțăreni, raionul Anenii Noi. Comisia pentru situații excepționale teritorială urmează să stabilească suma prejudiciului material înregistrat. În urma caniculei,conducerea Serviciul Situații Excepționale a luat decizia de a instala puncte de reabilitare.

Pe parcursul zilei de ieri, în țară au funcționat 14 corturi în raioanele Bălți, Comrat, Cahul, Căușeni, Hîncești, Nisporeni, Orhei, Ungheni și municipiul Chișinău. La punctele de reabilitare s-au adresat 4410 persoane.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?