X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Cel puţin 16 morţi după ce un balon a luat foc şi s-a prăbuşit în Texas (VIDEO)

1 aug. 2016,, 10:32   Externe
2679 0

Жертвами крушения воздушного шара в Техасе стали 16 человек (ВИДЕО)
Foto: korrespondent.net

Un balon cu aer cald care avea la bord cel puţin 16 oameni a luat foc şi s-a prăbuşit, sîmbătă, pe o pajişte din apropierea oraşului Lockhart, din Texas, a anunţat un oficial al Administraţiei federal a aviaţiei civile (FAA), relatează Reuters.


Autorităţile au anunţat că nu ar exista supravieţuitori în cazul accidentului, anchetatorii încearcă acum să afle numărul exact şi identitatea victimelor.

Postul de televiziune KEYE din Austin citează biroul şerifului din comitatul Caldwell cu declaraţia că nu au existat supravieţuitori în urma prăbuşirii balonului cu aer cald.

Accidentul a avut loc la ora locală 8.40, sîmbătă, lîngă localitatea Lockhar, iar balonul s-a prăbușit pe o pășune, a declarat Lynn Lunsford, reprezentant al Asociației Federale de Aviație.

O televiziune locală relatează că nu au existat supravieţuitori în urma prăbuşirii balonului în centrul Texasului.

Biroul naţional pentru siguranţa transporturilor a fost anunţat despre producerea accidentului, a precizat purtătorul de cuvânt al FAA. Reprezentanții Asociației Federale de Aviație și ai Organizației Naționale pentru Siguranța Transporturilor se deplasează spre locul incidentului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?