X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

La Poșta Moldovei îți ridici coletul pe GRATIS ©

29 iul. 2016,, 12:05   Societate
2003 0



Ridică-ți coletul pe Gratis, așa sună îndemnul celor de la Î.S.”Poșta Moldovei” care au lansat o amplă campanie de promovare a noului serviciu – Post – Terminal.


Clienții întreprinderii de stat își pot ridica trimiterile poștale fără a achita o taxă adăugătoare până pe data de întâi octombrie.

Dacă anterior, la ridicarea coletului sau a pachetului prin intermediul Post-Terminalului, clientul trebuia să achite adăugător suma de 20 – 30 de lei, astăzi această taxă nu mai este necesară. Potrivit celor care au inițiat proiectul, scopul este de a prezenta beneficiarului o alternativă rândurilor de la oficiile poștale. Acesta având posibilitatea să-și ridice coletul 24 de ore din 7 zile, alegând în același timp Post-Terminalul din apropiere.

Responsabilii de proiect, accentuează că beneficiarul este înștiințat de venirea coletului prin intermediul unui sms și a unui e-mail pentru a evita incomoditățile. Tot ei sunt cei care asigură clientul de securitatea coletului care este păstrat în Post-Terminal. Aparatul metalic este dotat cu echipament anti-vandal și camere de supraveghere, fiind monitorizat 24/24.

Precizăm că promoția prin care clientul nu achită o sumă adițională la folosirea Post-Terminalului a început în data de 1 mai a anului curent. Pentru a beneficia de acest serviciu, doritorii sunt rugați să acceseze site-ul oficial www.pt.md.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?