X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Asasinii grănicerului din raionul Cahul au fost plasați în arest

21 iul. 2016,, 10:35   Societate
2440 0
Убийцы пограничника в Кагульском районе помещены под арест
Foto: verdict.ru

Suspecții pe cazul vătămării corporale a angajatului Poliției de Frontieră Mihail Ianțușa au fost plasați în stare de arest preventiv pentru 30 de zile.


Este vorba despre trei originari din Vulcănești, care pe data de 12 iulie i-au provocat grănicerului leziuni incompatibile cu viața, informează NOI.md.

Unul dintre suspecți a primit 30 de zile de arest la penitenciar, celelalte două persoane vor executa pedeapsa aflîndu-se în arest la domiciliu. Vîrsta suspecților variază de la 27 pînă la 37 de ani.

Deținuții sînt puși sub acuzare pentru huliganism agravat și vătămare corporală gravă premeditată, care a dus la moartea victimei. Ei riscă pînă la 15 ani de închisoare.

În seara zilei de 12 iulie, poliția din satul Găvănoasa, raionul Cahul, a primit un mesaj despre vătămarea corporală a unui localnic de către un grup de tineri. Victima s-a dovedit a fi un angajat al Poliției de Frontieră, care a intervenit în conflictul dintre cele trei persoane, aflate în stare de ebrietate. După încăierare, aceștia au părăsit locul crimei. Polițistul de frontieră a murit, din cauza rănilor provocate, la 18 iulie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?