X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Un copac a căzut peste un bloc locativ la Telecentru (FOTO)

20 iul. 2016,, 10:25   Societate
3553 7

Foto: facebook.com/chironda.victor

Noaptea trecută, în sectorul Telecentru al capitalei un arbore s-a prăbușit peste un bloc locativ, anunță activistul civic Victor Chironda, citat de NOI.md.


Potrivit lui, în urma incidentului, cîteva balcoane și ferestre ale blocului au fost deteriorate, nefiind înregistrate victime.

„După tragedia de la Buiucani, măsurile luate de Primărie pentru modernizarea Întreprinderii Municipale «Spații Verzi» au fost egale cu zero. Chirtoacă a dat vina pe condițiile meteo și cu asta totul s-a terminat. Însa majoritatea fondului forestier urban are peste 40 de ani. 90% dintre plopii de peste 20 de metri înălțime sînt bătrîni și pot cădea în orice moment. Faimosul «oraș verde» s-a transformat într-o junglă cu vegetație necontrolată”, a menționat Chironda, care este și președintele Grupului de inițiativă privind inițierea referendumului de demitere a primarului.

La mijlocul lunii iunie, o femeie a decedat după ce a fost strivită de un copac în sectorul Buiucani al capitalei. Procuratura a inițiat atunci un dosar penal pentru neglijenţă în serviciu soldată cu decesul unei persoane.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?