Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

ŠKODA modernizeaza si extinde locurile de producție în Republica Cehă

18 iul. 2016,, 16:44   Ştiri Auto
2963 0
Фото: Skoda
În cadrul vacanței producătorului, compania ŠKODA AUTO efectuează lucrări de modernizare și deservire la trei întreprinderi de producere din Cehia. Peste 80 de hale ale uzinei din Mlada-Boleslav, Kvasiny și Vrchlabi , unde sunt amplasate circa 500 stații de lucru,vor fi reutilate. Sarcinile de bază sunt pregătirea uzinei din Kvasiny pentru producerea ŠKODA Kodiaq, instalarea noilor linii pe terenul din Mlada Boleslav și optimizarea unui șir de procese de producere la întreprinderea modedernă din Vrchlabi. Vacanța a început la 4 iulie și va dura până la 22 iulie, 2016, termenele variază în funcție de teren.
ŠKODA folosește vacanța uzinei pentru a moderniza și reutila întreprinderile din Cehia. Uzina din Kvasiny este concentrată asupra pregătirilor pentru asamblarea ŠKODA Kodiaq. La Mlada Boleslav continuă lucrările de instalare a presei hidraulice PXL 2, care va fi dată în exploatare la finele a. 2016. Conveierul tehnologic va permite producerea elementelor mari , din aluminiu, ale caroseriei cu cheltuieli energetice mult mai mici. În plus, lf uzina principală a mărcii vor fi optimizate procesele logistice, dată fiind extinderea asortimentului. Altă sarcină este robotizarea și pregătirile pentru producerea digitală cu implicarea utilajului conectat la Internet în conformitate cu concepția «Industria 4.0».
ŠKODA preconizează să sporească volumul producerii de automobile și componente grație optimizării proceselor interne. La uzinele din Mlada Boleslav și Kvasiny sunt asamblate anual cca 3 000 vehicule. La Vrchlabi, unde este asamblată cutia de viteze cu ambreiaj dublu DQ-200, zilnic sunt produse 2 000 unități, în timp ce la uzina din Mlada Boleslav - cca 3 000 cutii de viteze mecanice și peste 2 000 de motoare. Pentru a finisa lucrările de modernizare și deservire în timp util, ŠKODA a atras cca 1 000 de angajați ai întreprinderii.
Întreprinderea ŠKODA AUTO produce, în Cehia, peste 650 000 de automobile anual, numărul angajaților este de cca 25 500 persoane. Extinderea șirului de modele și sporirea capacităților de producere i- a permis companiei ŠKODA să creeze noi locuri de muncă. Spre exemplu, la uzina din Kvasiny, care produce anual 280 000 de automobile, vor fi deschise încă 2 000 locuri de muncă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?