Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Noul Renault Megane Sedan

18 iul. 2016,, 13:51   Ştiri Auto
3763 0
Foto: noi.md

Renault isi extinde segmentul C line-up cu noul sedan MEGANE. Noul Renault Megane Sedan se distinge printr- un stil dinamic subliniat de un acoperis larg panoramic din sticla, unic pentru segmentul sau. Masina beneficiaza de arhitectura CMF C / D, astfel ca Megane Sedan asigura pasagerilor un confort sporit si placerea de a conduce.
Dupa ultima versiune MEGANE in 2015 si noul Estate MEGANE lansat in martie 2016, noul Sedan MEGANE este cel mai recent model din familia MEGANE.Noul sedan cu patru usi face parte din planul de reinnoirea gamei Renault. Stilul sau dinamic si prestigios se reflecta in suprafete sculptate, proportii echilibrate, o parte frontala Renault impozanta, precum si o semnatura distincta de lumina frontala in forma de C. Acoperisul de sticla -care leaga parbrizul de luneta- confera un aspect elegant si estetic, fiind disponibil in doua nuante. Pe langa faptul ca se bucura de un nivel superior de spatialitate, noul model beneficiaza si de un portbagaj incapator (508 dm3 VDA), cu acces mai usor datorita sistemului hands-free „Easy Trunk Acces”
In functie de tara, gama de motoare cuprinde doua motoare pe benzina:
- SEC 115, disponibil cu o cutie de viteze manuala cu 5 trepte sau o transmisie variabila continua (CVT),
- Si TCe 130, disponibil cu o cutie de viteze cu dublu ambreiaj cu 7 trepte EDC automat sau o cutie de viteze manuala cu 6 trepte.
Trei motoare diesel sunt disponibile, de asemenea, in functie de tara:
- DCi 90, disponibil cu o cutie de viteze manuala cu 6 trepte,
- DCi 110, disponibil cu o cutie de viteze manuala cu 6 trepte sau cutia de viteze automata cu dublu ambreiaj EDC6,
- Si dCI 130, disponibil cu o cutie de viteze manuala cu 6 trepte.
Noul Megane Sedan va fi produs la uzina „Bursa” din Turcia si vândute in mai mult de 20 de tari din intreaga lume *.
(*) Noul Sedan MEGANE va fi vândut in urmatoarele tari: Algeria, Arabia Saudita, Australia, Bulgaria, Croatia, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Estonia, Ungaria, Irlanda, Italia, Israel, Letonia, Liban, Lituania, Maroc, Polonia, Republica Ceha, România, Serbia, Slovenia, Tunisia, Turcia si Ucraina.(Credit photo: Patrick CURTET/Prodigious & Renault Design)
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?