Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ce a pățit milionarul indian care şi-a cumpărat cămaşă de aur

19 iul. 2016,, 01:35   Externe
8496 0
Foto: noi.md

Milionarul indian Datta Phuge, cunoscut pentru pasiunea sa faţă de aur şi care şi-a cumpărat o cămaşă de aur, a fost bătut pînă la moarte. Oamenii legii au reţinut şi interoghează patru persoane. Se pare că bătaia s-a produs din cauza banilor.


Potrivit poliţiei, unui dintre bănuiţi l-ar fi invitat pe Phuge şi pe fiul acestuia de 22 de ani pentru a sărbători împreună ziua sa de naştere. Sărbătoarea a avut loc în oraşul Puna, situat la 150 de kilometri de Mumbai.

Cînd milionarul şi fiul acestuia au venit la locul stabilit, ei au fost atacaţi de 12 persoane. Oamenii legii susţin că fiul a fost martor la crimă, însă atacatorii i-au cruţat viaţa.

Datta Phuge era cunoscut prin faptul că purta mereu multe obiecte de aur. Presa internaţională a scris despre el în 2013, cînd milionarul a cumpărat contra 250 mii de dolari o cămaşă de aur, care cîntărea 3,2 kilograme.

„Unii mă întreabă de ce port aşa de multe obiecte din aur. Dar aceasta a fost visul meu. Fiecare cu slăbiciunile sale. Unele persoane din elită îşi doresc maşini scumpe Audi sau Mercedes. Eu am ales aurul”, a declarat atunci milionarul indian.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?